В момента красавицата се намира в Рио де Жанейро заедно

...
В момента красавицата се намира в Рио де Жанейро заедно
Коментари Харесай

Дъщерята на Моника Белучи е наследила красотата и изяществото й

В момента хубавицата се намира в Рио де Жанейро дружно с татко си Венсан Касел и 21-годишната му брачна половинка Тина Кунаки, която е във към този момент напреднала бременност. Но даже и новата звездна двойка да е прелюбопитна, всички погледи са ориентирани към Дева, тъй като нейната аналогия със популярната ѝ майка безспорно е реалност, заслужаващ внимание.

Моника Белучи ревниво пази персоналния си живот и изключително децата си надалеч от обективите на папараците, заради това и мнозина не подозираха по какъв начин наподобява през днешния ден Дева и какъв брой е огромна приликата сред нея и италианската прелест. Припомняме ви, че Дева е по-голямата от двете дъщери на Моника и Венсан, които бяха женени цели 14 години, макар че по-голямата част от тях прекараха освен под разнообразни покриви, само че и в разнообразни страни. Въпреки странностите в брака си и края на любовните си връзки двамата останаха близки другари, а Моника е безапелационна, че с помощта на Касел е получила най-голямото благосъстояние в живота си - дъщерите си.

" Дъщерите ми са стархотни. Справят се прелестно в учебно заведение, приказват пет езика, пътуват доста към света дружно с мен ", показа актрисата преди време.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР