В момента, когато в Индия се провеждат мащабни избори в

...
В момента, когато в Индия се провеждат мащабни избори в
Коментари Харесай

Икономическият бум на Индия през следващото десетилетие

В момента, когато в Индия се организират огромни избори в цялата страна, доста внимание се обръща на забележителния стопански напредък, следен под управлението на министър-председателя Нарендра Моди.

През последното десетилетие индийската стопанска система означи бърз напредък, който я трансформира в петата по величина стопанска система в света. Под управлението на Моди страната интензивно притегля задгранични вложители и стартира упорит инфраструктурен ремонт, като влага милиарди в построяването на нови автомагистрали, пристанища, летища и железопътни линии.

Въпреки провокациите, като задълбочаващото се неравноправие в приходите и необятно публикуваната беднотия, изключително забележима в разрастващите се сиромашки квартали и възходящата безработица измежду младежите, Моди и неговата партия „ Бхаратия Джаната “ (BJP) се чака да получат още един петгодишен мандат и да продължат да развиват икономическата траектория на страната.

Този оптимизъм се подхранва от преобладаващото мнение, изключително измежду възходящото младежко население на Индия, че страната се намира на възходяща траектория. Тъй като над 40% от 1.4 милиарда души в Индия са на възраст под 25 години, в страната има голяма, софтуерно развита и най-вече англоговоряща работна мощ с мислене, ориентирано към бъдещето.

Много хора, привлечени от желания и упоритости, мигрират от разнообразни елементи на страната към Мумбай, финансовия център, в търсене на благоприятни условия за напредък и триумф.

Възходът на маркетинга на авторитетните персони е удостоверение за развиващия се цифров пейзаж в Индия. Според отчет на консултантската компания EY се чака маркетингът на авторитетни персони в страната да надвиши $281 милиона през 2024 година и да доближи $405 милиона до 2026 година Широкото разпространяване на смарт телефоните и платформите на обществените медии в допълнение подхранва този напредък, като съгласно EY India до 2030 година в Индия се чакат 740 милиона дейни консуматори на смарт телефони.

Тази процъфтяваща промишленост предлага забележителен капацитет за облага, изключително за инфлуенсърите с доста почитатели. Според отчет на компанията, занимаваще се с маркетинг на инфлуенсъри, Kofluence, индийските инфлуенсъри с над 1 милион почитатели в Instagram могат да получат месечни приходи в размер от 300,000 до 1,500,000 рупии (приблизително $3,600 до $18,000), което акцентира доходоносните благоприятни условия в страна, в която годишният БВП на глава от популацията остава към $2,400, по данни на Световната банка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР