В момента изтребители шесто поколение имат намерение да произвеждат Русия,

...
В момента изтребители шесто поколение имат намерение да произвеждат Русия,
Коментари Харесай

Великобритания прави свой изтребител от шесто поколение

В момента изтребители шесто потомство имат желание да създават Русия, Съединени американски щати и Европейския съюз. Според National Interest, представен от pogled.info, Англия в този момент се стреми да се включи в конкуренцията за оръжие на бъдещето.

Предвижда се самолетът, получил предварителното име „ Буря ", да влезе в употреба през 2030-те и да размени „ Юрофайтър Тайфун “ в Кралските Военновъздушни сили.

Според разработчиците, „ Бурята “ ще бъде също толкоз сполучлив аероплан, колкото „ Спитфайър “/на снимката/ - именитият изтребител, употребен от Англия по време на Втората международна война.

Станаха известни и някои детайлности за новия артикул. Както в тази ситуация с съветската, по този начин и от американската разработка, сега е прочут единствено набор от разновидности, с които експерти ще оборудват самолета.

„ Бурята “ се преглежда като пилотиран изтребител с разнообразни разновидности на въоръжение, който ще има няколко основни технологии. Той ще се характеризира с гъвкави знаци за потребен товар, променливи криле и отдалечено сондиране.

Предполага се, че при производството му имат намерение да употребяват модерни материали и технология за тримерен щемпел.

На борда той ще носи хиперзвуково и лазерно оръжие с ориентирана сила, умна сервизна система, киберзащита и ще може да управлява отряд безпилотни апарати.

Предполага се, че той ще бъде оборудван с съвсем всички новости на софтуерния напредък.

При основаването възнамеряват да употребяват разработки в региона на пасивните и когнитивните датчици, високоенергийните оръжия, безпилотни и роеви технологии, квантовите калкулации, както и напредналата роботика.

Освен това самолетът е оборудван с технологии за разширена действителност и ще може да излиза в космоса.

Преди това изданието National Interest писа за сходни проекти за Съединени американски щати, отбелязвайки, че Вашингтон си показват своя „ изтребител на бъдещето “ доста по-скромно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР