В момента изглежда, че вотът на недоверие няма да мине

...
В момента изглежда, че вотът на недоверие няма да мине
Коментари Харесай

Нинова: Ако кабинетът оцелее, започваме събиране на подписи за вот на недоверие за национална сигурност и отбрана

В момента наподобява, че вотът на съмнение няма да мине на следващия ден, Движение за права и свободи и ГЕРБ ще поддържат държавното управление, макар рецензиите, които му насочат. Ако това се случи и държавното управление оцелее, започваме незабавно събиране на подписи за избор на съмнение за национална сигурност и защита, и го внасяме още идната седмица. Това съобщи след съвещанието на изключителния Председателски съвет в Народното събрание.

" За нас има най-малко два риска от обстановката в Израел - може би ни чака гигантска мигрантска вълна, за която не сме готови. Могат да поникнат радикални детайли и да станем поле на други рискове. Вторият проблем е продоволствена рецесия. Повишават се цените на петрола, може да се пресечен пътищата на доставките поради инфлацията, може да има дефицит на храни ", разяснява водачът на.

По думите ѝ би трябвало да се направи обзор на държавния запас на храните.

" Може би в новия бюджет би трябвало да се плануват средства за новата изключителна обстановка.  Президентът наруши закона, като не свика КСНС, както е разказано в закона и го изисква Конституцията. Това, което направи, беше някаква квазисреща без парламентарно показаните партии, тъй като той не ги харесва. И ние доста неща не харесваме, само че идваме на работа и изпълняваме закона. Вероятно, с цел да му отговори, ръководещото болшинство свика също толкоз анормален формат. Какво е това, в което се събрахме през днешния ден? ", попита риторично тя.

Според нея и двете страни - президент и ръководещи, унищожават последните останки от държавността.

" Не мислят за националния интерес, няма нито едно свястно решение. Те си мерят силите - кой да открадне повече пари повече от ПВУ и кой да овладее Службите, само че не и да се съберат институциите и да се създаде национално отговорно решение. КСНС е органът, който в рецесия с две войни би трябвало да ни събере, и да излезем с единно решение. Тагарев обезкостява защитата, а Радев желае да се купува още оръжие ", съобщи Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР