В момента името на Джейсън Момоа е най-свързвано с ролята

...
В момента името на Джейсън Момоа е най-свързвано с ролята
Коментари Харесай

Защо Джейсън Момоа съжалява за Конан Варварина

В момента името на Джейсън Момоа е най-свързвано с ролята му на Аквамен. Като тя, несъмнено, надалеч не е първата за артиста, който доби известност от Game of Thrones.
 Бен Афлек, Джейсън Момоа, Aquaman and the Lost Kingdom и новината, че още веднъж ще изиграе Батман
Бен Афлек още веднъж ще бъде Батман

Вълнуващи вести

Не с всички функции обаче се гордее. В изявление за GQ Англия Момоа споделя, че е доста отчаян от " Конан Варварина " (2011 г.). Актьорът признава, че е взел участие в доста продукции, които напълно искрено не костват.

Също по този начин и в такива, които изобретателната власт е била взета от ръцете му. Именно подобен е казусът с " Конан Варварина ". Джейсън Момоа твърди, че е имал необикновено прекарване и мемоари от фотосите на кино лентата, само че по-късно филмът е отишъл в друга посока и се е трансформирал в цялостен неуспех.

От Yahoo Entertainment разясняват, че не е доста ясно защо тъкмо приказва артистът, само че филмът в действителност е минал през много компликации. В продължението на няколко години Warner Bros. по този начин и не съумяха да го осъществят, до момента в който най-после Lionsgate получиха правата върху него.

Режисьорът също бе заменен, само че всичко това се случи много преди Джейсън Момоа да получи основната роля. В последна сметка, с бюджет от 90 милиона $ " Конан Варварина " се оказа меко казано неуспех и в бокс офиса, и измежду публиката.
 Джейсън Момоа, Ейса Гонсалес и дружно ли са въпреки всичко
Джейсън Момоа и Ейса Гонсалес - дружно или не

Нови фотоси на актьорите, които имаха връзка

Все отново, завоюва едвам 48 милиона $ от международния бокс офис. Късметът обаче е бил на страната на Момоа, тъй като в същата година той стартира и присъединяване си в Game Of Thrones.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР