В момента имаме разбиране и съгласие, че Законът за горивата

...
В момента имаме разбиране и съгласие, че Законът за горивата
Коментари Харесай

Гръм в коалицията? НФСБ се отметна от споразумението за Закона за горивата

В момента имаме схващане и единодушие, че Законът за горивата не е нещо ужасно и че няма заплаха за обединението. Това съобщи по-рано ръководителят на ПГ на „ Обединени патриоти “ Волен Сидеров след Коалиционния съвет, който се организира през днешния ден. Няколко часа по-късно обаче от НФСБ оповестиха, че това не е по този начин. В известие до медиите те застанаха против думите на водача на Атака Волен Сидеров.

" По мотив изказванията на представителите на „ Атака” и Вътрешна македонска революционна организация – Волен Сидеров и Искрен Веселинов, че сме постигнали единодушие по Законопроекта за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, уведомяваме, че това не дава отговор на истината.

НФСБ остава на своята безапелационна позиция, че законопроектът е недопустим и ще ощети стотици дребни дистрибутори на течни горива.
На утрешното съвещание на Народното събрание представителите на НФСБ ще гласоподават „ против”. ", показват от партията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР