В момента имаме нарастваща вълна на заболеваемостта и в България,

...
В момента имаме нарастваща вълна на заболеваемостта и в България,
Коментари Харесай

Наш лекар за коронавируса: Пак проспахме лятото. Във Великобритания ваксините намалиха смъртността 40 пъти

" В момента имаме възходяща вълна на заболеваемостта и в България, тя не може към този момент да бъде спряна, само че е витално значимо най-малко да бъде пречупена. Заявките за извънредно непрофесионалното държание на възможните бъдещи ръководещи, както и неубедителното показване във връзка с Ковид на настоящето управление на министерството ме карат да съм черноглед. Пак проспахме лятото. В последна сметка всичко ще се регистрира с една статистика в края на месеца и годината от Национален статистически институт - параленост на превишената смъртност по отношение на предходни години ". Това написа в персоналния си профил във Facebook доктор Аспарух Илиев, началник на лаборатория по инфекции на мозъка към Университета в Берн.

Д-р Илиев е пределно явен - доста добре се вижда какво става като погледнем лечебните заведения. Само за през вчерашния ден да вземем за пример има над 60 признати с диагноза " КОВИД " -!

" Има доста антиваксъри, само че има и комплицирани хора, което са неинформирани. Обяснявайте им умерено. Дори един имунизиран повече има смисъл. И последно, което ще дублирам без да спра - във Англия с имунизирането против Ковид смъртността понижава 40 пъти! Ваксините оказват помощ ! ", показва лекарят.



Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР