В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което

...
В момента има само хаос, скандали, корупция. От това, което
Коментари Харесай

Борисов: Само хаос, скандали и корупция има в момента

В момента има единствено безпорядък, кавги, корупция. От това, което през вчерашния ден чух, не ми го побира мозъка по какъв начин Бойко Рашков не се е самосезирал и не стартира да разпитва.

Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Днес той и кметът на Бургас Димитър Николов преглеждат строителството на обходния път край града за Слънчев бряг.

Работят, само че не с това движение, с което щяха да работят другояче. Да се надяваме, че ще спазят периода до края на годината. Това ще бъде огромно благосъстояние за българите, които почиват по правата Слънчев бряг - Обзор - Поморие. Целият трафик от Автомагистрала Тракия ще мине от тук.
Добре че им осигурихме парите и не са им ги взели, тъй като и това щеше да остане като шубрак, безапелационен бе Борисов.

И селскостопанските производители са удовлетворени, има надлез, с цел да може да минават с техника и да не трошат асфалтовия път, акцентира пък Николов.

Нали имаше едни тук дето идваха да го гледат. Много забавно. Преди все говореха за повдигането на цените на бензина и нафтата, за проверка на " Лукойл ", в този момент от няколко месеца нито ги желаят от финансовия министър, нито приказват за повдигане на цената, то с 30-40% се подвигна, само че е мълчанието на агнетата. До края на годината се надявам да не им вземат парите и да стане факт, сподели Борисов.

Залата подготвена ли е?, попита той Николов.

Да, чакаме министерството да натисне, тъй като има дребни нарушавания, отвърна му кметът.

Колко блока санирахме?, продължи Борисов. 185, отвърна Николов.

185 блока, а Радев 0 блока и по този начин ще бъде до края, тъй като и от проекта за възобновяване, доколкото знам, са ги извадили, уточни Борисов.

Добре че им преведохме парите и беше в напреднала фаза пътя, другояче и това щяха да съсипят, добави той.

Болницата е санирана. 10 млн. заделихме за нея. Изолация, всичко. Разказвайте ги на бургазлии тези неща. С това ще се запомни ГЕРБ - с направеното, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР