В момента има 5 центъра на власт, като основният е

...
В момента има 5 центъра на власт, като основният е
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Гледам клатушкащи се пияни министри с магистрати, отново с торбички

В момента има 5 центъра на власт, като главният е при Румен Радев. Това сподели на първото съвещание за ПГ на ГЕРБ-СДС в централата на ГЕРБ водачът на партията Бойко Борисов.

  " Пътят на копринката, който стартира и приключва в село Труд – там е центърът на властта ", акцентира той.

" И през днешния ден като виждам клатушкащи се пияни министри с магистрати..., още веднъж с торбички, торбичките на Пламен Узунов... Но ще пристигна време и цялата тази интрига, целият този проект за разграждането на държавността ще стане факт ", акцентира Борисов.

" Вчера на обед на трибунката в Министерски съвет излиза някакъв господин, който се споделя Валери Белчев, и споделя: Още шест месеца пенсионерите ще получават по 120 лева Шокиращо! В Министерски съвет! Финансовият министър Белчев. И съгласно казаното от него минималната пенсия би трябвало да стигне 490 лева В утрешния ден, петък, има постоянен парламент и се чака постоянно държавно управление. Каква ти е работата на теб да обявяваш пенсиите за шест месеца? Въпросът ми е дилетантски на първи взор. Гледам го Румен Радев, аз го познавам. Първата година и ние работихме добре с него. Той се има за честен, само че нищо от това не е правилно. Ако Ананиев си беше разрешил да каже такова нещо на обед, а вечерта Министерството на финансите го опровергава това. И той през днешния ден, излизайки да замаже този гаф, прави още един. Обявява, че желае над 12 милиарда да се вдигне дългът. Разбирате ли защо става въпрос? И внуците ни ще би трябвало да заплащат тези задължения. И това го прави самичък, с цел да може след няколко месеца, като има пари, незабавно ще има наказателна процедура от Брюксел ", акцентира той. 

" Толкова доста излъгаха за нас, толкоз ни нарочиха, че сега към момента се радват на някаква така наречен смяна. Мога да се обзаложа с веки, че тази смяна освен ще е замяна, само че по-късно няма да могат да ги намерят по света къде са с откраднатите пари или със отговорностите, които ще оставят. Те даже не знаят, че Министерски съвет приема бюджета ", възмути се Борисов.

" Искам да следите за парите на данъкоплатеца ", обърна се той към съпартийците си, които от на следващия ден ще работят в Народното събрание.

" Отсъствие от Народното събрание – единствено при смъртен случай, бракоразвод, женитба, и то откакто ПГ, ръководителят каже. Там, където хората са ви пратили. Желая ви триумф. Реших да не отивам, тъй като прочетох, че надали не съм желал имунитет. Изкарвам младежи от няколко дни, с цел да може да стане този равномерен преход и партията да върви напред ", сподели в умозаключение водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР