В момента Huawei има два сгъваеми смартфона в своя арсенал.

...
В момента Huawei има два сгъваеми смартфона в своя арсенал.
Коментари Харесай

Huawei ще представи смартфоните Pocket S и Nova 12 преди края на годината

В момента Huawei има два сгъваеми смарт телефона в своя боеприпас. P50 Pocket бе разгласен в Китай през декември 2021 година, а Pocket S – през ноември 2022 година По този метод идващото потомство Pocket би трябвало да се появи преди края на тази година (ориентировъчно през декември). Нови „ течове “ разкриха дизайна на идния Pocket S2 и някои от неговите механически спецификации.

Според блогъра Teme, който постоянно предлага настояща вътрешна информация, Pocket S2 ще резервира дизайна на своите прародители. На гърба на устройството ще има два кръгли модула. В първия ще се обитават три камери и LED мълния, а конфигурацията на камерите ще бъде допустимо най-близка до тази, която се предлага в серията Honor Magic 6.

Вторият модул ще работи като спомагателен екран с разнообразна информация и вести. От дясната страна на устройството може да се забележи бутонът за контролиране на звука.

Тук евентуално ще бъде ситуиран и скенерът за пръстови отпечатъци. На бъдещия сгъваем смарт телефон се приписва и нов чипсет от серията Kirin 8.

Блогърът разполага и с информация, че серията Nova 12, състояща се от базовия Nova 12 и Nova 12 Pro, ще дебютира по време на огромната презентация през месец декември дружно с Pocket S2. Според слуховете ваниловият модел ще бъде оборудван със новия процесор Kirin 830, до момента в който Pro моделът ще получи Kirin 9000s.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР