В момента хората могат да посещават фитнес зали, да се

...
В момента хората могат да посещават фитнес зали, да се
Коментари Харесай

Места, които са опасни за посещение, след като започнаха да отпускат мерките

В момента хората могат да посещават фитнес зали, да се хранят в заведения за хранене, да посещават моловете. Въпреки това заплахата от заразяване с COVID-19 не е отминала. В канала   във vbox7 може да видите местата, които са рискови за посещаване:

Фитнес зали
Властите последователно започнаха да отпускат ограниченията, свързани с ковид пандемията. Фитнес залите отвориха още веднъж порти на 18 май и въпреки и потенциалът им да е стеснен, то заплахата от заразяване с COVID-19 не е дребна.
„ Не забравяйте, че болен човек преди вас може да е кихнал и да е докоснал повърхността, която пипате. След това вие можете да докоснете окото или устата си и да се болестите “, сигнализира американски доктор.
 Фитнес зали iStock/Getty Images
Молове

На 18 май порти отвориха и моловете. На този стадий всички клиенти могат да пробват облекла, само че наложително изискване е това да се случва през една пробна. Въпреки това, не забравяйте, че облеклата се пробват от десетки клиенти, което усилва заплахата да се болестите с ковид.

Фризьорски салони и салони за маникюр

В страни като Италия и Турция фризьорските салони отвориха порти през май. В Европа се чака да стартират да отварят и салоните за маникюр. При двете места рискът от заболяване от ковид е огромен, защото дистанцията сред клиентите и коафьорите/маникюристите е дребна.
 Фризьорски салони iStock/Getty Images
Детски площадки

От 14 май у нас е позволен достъпът до детски площадки. Макар и струването на доста деца и родители на едно място да е неразрешено, не трябва да забравяме, че детските площадки се употребяват от доста хора.
 Детски площадки iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР