В момента е опасност истината, девалвира истината. Това заяви пред

...
В момента е опасност истината, девалвира истината. Това заяви пред
Коментари Харесай

Шефката на спецпрокуратурата установява, че истината девалвира

В момента е заплаха истината, девалвира истината. Това съобщи пред bTV Валентина Маджарова, административен началник на Специализираната прокуратура. Тя разяснява против Васил Божков и проблема с опциите предприемачът с 18 обвинявания, който се намира в Дубай, да бъде разпитан по следствието. Няма по какъв начин той да бъде разпитан по Skype, по думите й. Всичко, което Наказателният кодекс разрешава, сме го създали, посочи тя и прикани Наказателен кодекс да не се чете фрагментарно. Маджарова сподели, че при разпит от отдалеченост би трябвало да участва и служебно лице от страната, в която се намира лицето.
 Асен Василев: Най-накрая влязохме в Европа
Асен Василев: Най-накрая влязохме в Европа

Действията са поради сигнала на Васил Божков и отчета на АДФИ

Прокуратурата работи добре с европейската прокуратура, счита тя. Госпожа Кьовеши се стреми да не се меси във вътрешнополитически процеси, акцентира Маджарова. Не виждам проблеми в общата ни работа, добави шефката на профилираната прокуратура.

Тя разяснява също, че ще ни върне с 10 години обратно и няма нужда от това.
 Валентина Маджарова: Васил Божков не е разпитван
Валентина Маджарова: Васил Божков не е разпитван

" Всичко е допустимо " - даже да се привлекат като обвинени хора на висши постове

Христо Кръстев, представител на Специализираната прокуратура, посочи, че преди обвинен да бъде разпитан, би трябвало документално да му се връчи обвиняването. В едно досъдебно произвеждане Божков е в качеството на обвинен, а в друго - на очевидец. Видеоконферентна връзка с Божков може да се реализира, в случай че правната система на ОАЕ го разрешава, стана ясно от думите на Кръстев. Специализираната прокуратура не е скрила нищо по делото против Божков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР