В момента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
В момента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Какви шансове има Доналд Тръмп на предстоящите избори в САЩ?

В момента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския има цялостен надзор върху Републиканската партия на Съединени американски щати и напълно действителните шансове да вземе президентската власт още веднъж. Това заяви преподавателят по журналистика Христофор Караджов в ефира на Дарик.

Той разяснява настроенията в Съединени американски щати преди идните президентски избори.

Според Караджов огромният проблем е отношението на Тръмп към насилието, което се пробва да възстановява. Журналистът даде за образец случая с митинг в Съединени американски щати, при който стачкуващи са заплашвали със замеряне на домати. Тогава Тръмп е призовал своите последователи да ги набият и заречен да поеме разноските по правосъдните каузи, които може да бъдат заведени против тях за това.

„ При младите това, което се вижда е, че Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в загуби поддръжка поради Израел и Палестина. Младите са подкрепящи идеята на Палестина и неподкрепящи цивилните жертви. Младите за първи път са едно потомство повече за Палестина, в сравнение с за Израел. Байдън загуби известна поддръжка “, разяснява Караджов.

Той акцентира, че Байдън е почнал да „ скърца много мощно със зъби “ на президента на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, че Америка може да прекъсне помощта за Израел.

Караджов разяснява и какви биха могли да бъдат предизборните тематики по време на акцията за президентския избор, които ще въздействат на гласоподавателите.  

„ Абортите са доста значима тематика и Върховният съд м.г. направи допустимо обособени щати да забранят абортите, а това не са настроенията на множеството американци. 2/3 от американците са „ за “ дамите да се разпореждат с тялото си. Там републиканците губят точки. Миграцията също е значима тематика. Миграционната политика е в цялостен безпорядък. Последната миграционна политика е от времето на Рейгън (б.р. - американски политик от Републиканската партия в миналото​​). Америка е огромен магнит за мигранти, тя печели доста от това, тъй че там има доста неща, които би трябвало да се създадат “, разяснява журналистът.

Той акцентира, че и тематиката за стопанската система не е за подценяване, тъй като, колкото и добре да е развита в Съединени американски щати, хората виждат, че яйцата в магазина са с 40% по-високи цени отпреди две години.

„ Доколко президентът има въздействие върху това, е различен въпрос “, заключи Караджов.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР