В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на

...
В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на
Коментари Харесай

Меломани от цял свят се взират в нашата DARA

В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на аудитория от целия свят, откакто корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето й " Mr. Rover ". K-поп обществото пък залива всички обществени мрежи с молби за взаимен план сред DARA и KAI. Едновременно с това DARA е при започване на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То започва на 9 март в Ню Йорк и ще завърши месец по-късно в Монреал.

В петък, 17 март, певицата зарадва почитателите с нова ария и видео към нея, озаглавена " Богиня ". Парчето е със шеговит текст, свежа мелодия и танцувален темп и както означават доста от почитателите ѝ, дава сигурна поръчка, че ще се трансформира в летен шлагер. Негови създатели са самата DARA и румънският музикален продуцент Mr. Gun, който работи интензивно с Monoir.

Видеото пък е режисирано от Виктор Антонов - Рик. Като изключим много дразнещото продуктово позициониране (което се трансформира в нещо като наклонност за България напоследък), видеото е прелестно за гледане. Парчето пък звучи много съвременно и зарибяващо, написа lifestyle.bg.

За разлика от колежките си Тита и Гери-Никол, който започнаха да залитат към поп-фолка, DARA продължава да се придържа към поп музиката. Както разясняват и доста от почитателите ѝ: " Толкова красиво момиче, толкоз сила и характерност. Няма потребност да минава в никакви други стилове, триумфът я следва постоянно. Тя е родена за международна сцена. "

" Чаках този миг с неспокойствие. " Богиня " е ария, в която за пръв път съумях да опиша любовта си към някого, такава каквато е - откровена и мощна. Преобръщаща, завладяваща, магия ", разяснява DARA в своя Instagram, като прецизира, че написа парчето, напълно осланяйки се на любовта си към сегашния ѝ другар - Ервин Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР