В момента БСП не са потенциален коалиционен партньор за нас

...
В момента БСП не са потенциален коалиционен партньор за нас
Коментари Харесай

Василев: Няма да разговаряме с БСП за съставяне на кабинет

В момента Българска социалистическа партия не са евентуален съдружен сътрудник за нас и не се чака да беседват за втория мандат. Това заяви в ефира на Българска национална телевизия съпредседателят на `` Продължаваме промяната`` Асен Василев.

Причина за това е връщането на хартиената бюлетина и фалшификациите на вота.

" Хартиената бюлетина е метод да се върне статуквото на власт - това е ключът към локалните избори. На предните локални избори имаше съвсем 500 000 невалидни бюлетини. Българска социалистическа партия не желае почтени избори за кмет ", изясни Василев. " Продължаваме промяната " са почнали предварителни диалози с " Демократична България " за втория мандат и за вероятно издигане на общи претенденти за локалните избори``, добави още той.
" Българска социалистическа партия и да ни поддържат, и да не ни поддържат, това са 98 гласа и това не прави коалиция. Истината е, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " са 130 депутати. Тоест няма по какъв начин този парламент да излъчи държавно управление, което да не е подкрепено от една от тези три партии ", безапелационен беше съпредседателят на ``Продължаваме промяната``.

" От Българска социалистическа партия ще търсим поддръжка по тези политики, които като съпротива поддържаме. За кабинет няма по какъв начин да имаме диалог, в случай че те желаят хартиената бюлетина да се случи по този метод и те го знаят през цялото време ", добави още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР