В момента Българската банка за развитие (ББР) работи като заложна

...
В момента Българската банка за развитие (ББР) работи като заложна
Коментари Харесай

Министър Пулев: ББР работи като заложна къща на ПП, кликата на Кирил Петков докара катастрофа

В момента Българската банка за развиване (ББР) работи като заложна къща на „ Продължаваме промяната “. За жал, заложниците са дребните и междинни предприятия. Това съобщи пред БТВ служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев.

„ Установихме липса на първокласен потенциал в ББР. Назначенията на господин Кирил Петков, в качеството му на длъжностен министър на стопанската система. Вкарват хора, които наподобяват добре, чисто на хартия, само че хора, които нямат действен опит в банка за развиване. Това е една доста профилирана държавна конструкция, която е основана със специфичен закон “, съобщи още той.

По времето на Кирил Петков е имало месеци, в които ББР са отпускали едвам 3-4 заема на месец, разкри министъра.  Според Пулев банката е освен на загуба, тя е аварирала институция, поради " кликата на Кирил Петков ".

„ Влизат тези нови назначения, стартират всеобща чистка. Над 50 души са притиснати и да си тръгнат сами, или да бъдат уволнени. Нулева последователност. Следва действен провал “, добави той. По думите му банката се овладява по доста бърз и нападателен метод. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР