В момента България за следващ път е умел полигон в

...
В момента България за следващ път е умел полигон в
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане": Това правителство е ГМО продукт на Американското посолство, да подаде незабавно оставка

В момента България за идващ път е ловък полигон в големия спор измежду Съединени американски щати и Русия. И ако до наскоро Украйна беше единствената страна, където двете велики сили си " мериха " въздействията, в този момент България се причислява към тази немного радостна компания. Това показа на конференция на „ Възраждане " лидерът на партията Костадин Костадинов, заяви Бтв.

По думите му е очевидно, че тези провокации от страна на България към Русия ще не престават. „ Тук обаче приказваме за провокация от страна на българските марионетки, наричащи себе си държавно ръководство и Министерски съвет.

Те отдавна потвърдиха, че са марионетен съвет. Това е една американска пета колона, която управлява страната ни ", показа Костадинов. От „ Възраждане " демонстрират, че тази настояща българска държавност е банкрутирала и в този момент агонизира.

„ Тя банкрутира икономически, идейно, морално, административно, управнически, държавнически - както желаете го наречете. Този процес е закономерен завършек на една 32-годишна ръководена отвън целенасочено и методично провеждана акция за обезличаване на българската държавност ", заяви още Костадин Костадинов.

Той дефинира това като „ неоспорим исторически проблем ", който не се е случвал никога досега в интернационалната история.

Лидерът на „ Възраждане " назова новопоявяващите се партии следващи ГМО артикули на Американското посолство. „ Ето за какво ние призоваваме това нездравословно, антибългарско, неспособно, некадърно, импотентно държавно управление да подаде неотложно оставка, с цел да отидем на избори не просто като на избори, а като на референдум за бъдещето на България ", прикани Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР