В момента България има една от най-сигурните граници в Европейския

...
В момента България има една от най-сигурните граници в Европейския
Коментари Харесай

Йотова: Българската граница е сред най-сигурните в ЕС, вижте какво става в Италия и Гърция

В момента България има една от най-сигурните граници в Европейския съюз. Вижте какво се случва в Италия, в Гърция. Това съобщи вицепрезидентът пред публицисти в Националния замък на културата, където откри форума „ Платформа на Франкофонията, на многоезичието и на съдействието в Европа “.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1334
„ Независимо от многото гласове, които чуваме освен в страната, само че и извън, на скептиците във връзка с нашето разширение към Шенген, аз считам, че и този път България ще се оправи. Разбира се, това не може да бъде единствено наша задача. Упрекът ми е към европейските институции, тъй като знаете, че пактът за миграция е блокиран – той не се движи, не е признат. Част от клаузите вътре не са преференциални за България, тъй като ще продължава да работи така наречен Дъблинско съглашение “, уточни.

Според нея това ни обрича да бъдем страна, която главно ще се грижи за хората, които ще стъпят за първи път на европейска територия.

Свикването на Консултативен съвет ще бъде единствено по преценка на президента на страната. Той направи към този момент една доста сериозна консултативна среща с министър-председателя, със заместител министър-председателя, със службите. Следим доста деликатно всичко, което се развива като рецесия – и в Израел, и в Газа, добави вицепрезидентът, представен от Българска телеграфна агенция.

разяснява още, че вотът на съмнение към държавното управление е естествена парламентарна процедура и положително поле да се развива полемика.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР