В момента Ариана работи по адаптацията на Universal за големия

...
В момента Ариана работи по адаптацията на Universal за големия
Коментари Харесай

Ариана Гранде представи първи сингъл от предстоящия си албум

В момента Ариана работи по акомодацията на Universal за огромния екран на хитовия бродуейски мюзикъл " Wicked "
Излезе първият независим сингъл на Ариана Гранде от повече от три години насам. Дългоочакваното парче, озаглавено " yes, and? ", изненада почитателите на изпълнителката със своето хаус-поп звучене, въодушевено от шлагера " Vogue " на Madonna от 1990г.

Завръщането на поп звездата приготвя слушателите ѝ за нов албум, който тя показа, че ще излезе по-късно през 2024г. Макар че през последните години Ариана Гранде взе участие в няколко хитови сингъла - ремиксите на The Weeknd на " Save Your Tears " и " Die for You " и колаборацията ѝ с Lady Gaga " Rain on Me " - тя не е издавала солов план от шестия ѝ албум " Positions " от 2020 година

" yes, and? " е написана и продуцирана от Grande с дългогодишните сътрудници Max Martin (най-успешният създател на песни и продуцент през последните 25 години, от Britney Spears до The Weeknd) и Ilya Salmanzadeh.

В момента Ариана работи по акомодацията на Universal за огромния екран на хитовия бродуейски мюзикъл " Wicked ", в която изпълнителката разкрива своя актьорски капацитет и влиза в ролята на Глинда. Преди настъпването на новата година тя показа пост в обществените мрежи, в който отрази своята 2023 година:

" Една от най-трансформиращите, най-предизвикателните и в същото време най-щастливите и специфични години в живота ми. Никога не съм се чувствала по-напориста в приемането на това, на което животът крещеше да ме научи. Чувствам се по- мощна от всеки път. "  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР