В момента адвокатът ѝ, също от руски произход, се борел

...
В момента адвокатът ѝ, също от руски произход, се борел
Коментари Харесай

Смъртоносна Заплаха. Дарина Павлова Научи Това Току-Що, Буквално Изтръпна!

В момента юристът ѝ, също от съветски генезис, се борел за това и внесъл във Върховния съд на Съединени американски щати съответната молба, до момента в който тя излежава присъдата си в пандиза със непоколебим режим „ Фюлвана “ в щата Вирджиния. Самата Дарина незабавно била осведомена за проектите на Лешченко и макар че за момента нямало директна заплаха за живота ѝ, тя въпреки всичко повишила ограниченията за сигурност.

Предвид обстоятелството, че на трагичния 1 февруари 2010 година зълва ѝ Славка и синът ѝ Пол бяха открити в американския им дом с над 50 прободни рани и прерязани гърла, Павлова изтръпвала единствено при мисълта, че килърката може да излезе на независимост. При правосъдния развой, откакто в ръката на убитата Славка бяха открити косми на рускинята, тя призна за незаконното действие и изясни, че го е направила от ревнивост, тъй като не можела да понесе, че някогашният ѝ брачен партньор има ново семейство, визирайки сестрата на Илия и сина ѝ Пол.

Дарина пък неотдавна нараснала защитата си и към този момент се придвижвала в компания на трима гардове. Доскоро мадам „ Мулти “ се движеше единствено с един мускулест юначага, който постоянно представяше за собствен персонален помощник, който я придружаваше по време на шопинг и носеше покупките ѝ като муле. Сега обаче събитията налагали да бъде по-предпазлива. Страхът обаче не ѝ попречил да продължи да снове из целия свят. В момента милионершата е на поредна отмора, само че този път по женски, в италианския курорт Порто Черво.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР