В момент, в който аз съм единственият политик, който е

...
В момент, в който аз съм единственият политик, който е
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела

" В миг, в който аз съм единственият политик, който е на страната на народа и който не е привързан със статуквото и корупционни схеми, политик, който повече от 25 години ви оказва помощ да живеете по-добре, а не ви ограбва… " Това съобщи водачът на партия " Воля " Весели Марешки. Ето какво още сподели той:
" В миг, в който в цялата страна се надпреварват да вършат фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и упорстват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки …
 Веселин Марешки: Социолози се самоизобличиха с една неточност Веселин Марешки: Социолози се самоизобличиха с една " неточност "
" Преди седмица предизвестих, че изследванията на някои социологически организации са манипулирани и че има цени – социална загадка, к...
В този миг предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, „ Отровните ” са ви призовали да не купувате медикаменти и горива от моите аптеки и бензиностании. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на процедура са създали признание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата!
Всеки има право на свободна воля. Но тъй като знаят, че никой от вас- рационалните българи, няма да им се върже на провокациите и няма да спре да купува от единствения българин, който прави и невъзможното да ви оказва помощ да живеете по-добре, те стигат по-далеч – желаят още по-голяма безредица и приканват за блокиране на бензиностанцията в квартал Люлин в София.
Аз ви приканвам да не реагирате на всички тези изроди, които не се поколебаха да малтретират и да поругават даже и майка с две деца. Не влизайте в спор с тях, с цел да не изпотрошат и вашите коли. Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всевъзможни други отровители.
Нека ние сме рационалните. Не ги обиждайте, не ги бийте, не ги наказвайте. Те сами се провалят пред очите на всички ни!
 Веселин Марешки: Що за изрод би трябвало да си, с цел да малтретираш деца? Веселин Марешки: " Що за изрод би трябвало да си, с цел да малтретираш деца? "
Що за изрод би трябвало да си, с цел да малтретираш деца? Този въпрос зададе от профила си във Фейсбук Веселин Марешки. Постът му е продикуту...
Искам да им кажа и няколко думи на тях- на тези „ водачи ”:
Изграденото от мен през последните съвсем 30 години и това, което милиони българи са си икономисали с помощта на моя бизнес-модел, са неоспорими обстоятелства! Колкото и да скачате, няма по какъв начин да го стигнете, нито да го заличите, нито да го отровите! Помислете и вие дали въобще можете да извършите нещо за народа, а освен за себе си!
Мимолетната ви популярност ще отмине, истините ще излязат нескрито. Хората ще ви не помнят – и това е в най-хубавия случай.
Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР