В момент, когато по-голяма част от Швейцария се готви за

...
В момент, когато по-голяма част от Швейцария се готви за
Коментари Харесай

Женева отваря ресторантите за клиенти с маски и по четирима на маса

В миг, когато по-голяма част от Швейцария се готви за по-строги карантинни ограничения поради инфектираните с COVID-19, кантонът Женева прави противоположното. Днес той разреши заведенията за хранене още веднъж да отворят, защото има понижаване на новите случаи на болестта спрямо преди към месец. Тогава бяха регистрирани едни от най-високите темпове на разпространяване на инфекцията в света, съобщи Асошиейтед прес.
, че в заведенията за хранене на една маса могат да сядат не повече от четирима души и би трябвало да се обезпечи отдалеченост от 1,5 метра сред масите. Ресторантите би трябвало да изискват носене на маски и да дават дезинфектант на влизащите. Музиката в заведенията за хранене не би трябвало да е по-силна от 75 децибела.
 Ги Пармелин става новия президент на Швейцария Ги Пармелин става новия президент на Швейцария
Министърът на стопанската система Ги Пармелин ще стане новият президент на Швейцария на 1 януари след гласоподаване в швейцарския парламент в сряда...
В края на октомври и началото на ноември кантонът Женева, с население близо 500 000 поданици, където се намира централата на Световната здравна организация (СЗО), записва над 1000 нови случая на COVID-19 на ден в седем обособени дни.
На 1 ноември, откакто основната университетска болница изнемогваше с, Женева разпореди затваряне на заведенията за хранене. Сега кантонът регистрира сред 100 и 200 нови случая на ден за последните две седмици, като записва едвам 51 новозаразени с ковид на 6 декември, най-ниският индикатор от два месеца насам, отбелязва АП.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР