В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка

...
В моето съзнание е, че не съм създал човек, майка
Коментари Харесай

Бащата на Георги Семерджиев се оплака: Пет нощи не съм спал и не знам накъде да тръгна

В моето схващане е, че не съм основал човек, майка му не е родила човек, който може да направи такова нещо. Но ето, че се е случило. Това съобщи пред bTV Константин Семерджиев - бащата на  Георги Семерджиев , който е задържан за тежката злополука в София, при която починаха две дами.

Бащата на Семерджиев добави, че е бил на мястото на злополуката два часа след съдбовния случай, а въпросната вечер малко преди злополуката всички са били на фамилна вечеря и родителите му не са забелязали нищо неправилно другояче е нямало да го пуснат да се качи на автомобила.

Константин Семерджиев призна, че не са знаели, че Георги има проблеми с опиатите. Той е живеел настрана в квартал " Лозенец “ и точно те са съдействали и са показали адреса му, където малко по-късно беше и арестуван Георги Семерджиев.

" Той беше на вечеря у дома и нищо не подсказваше, че това нещо се е случило с опиатите. Тръгна си от вечерята към 20:30 ч. някъде. Преди това отиде да вземе брат си от работа. Пет нощи не съм спал и не знам накъде да потегли. Излизам от у дома, виждам хората към себе си, имам възприятието, че всички ме гледат и се връщам назад у дома “, съобщи татко му.

Разследването на гибелта на двете дами продължава. В Министерство на вътрешните работи тече и вътрешна инспекция за това дали и от кого е бил покровителстван Георги Семерджиев.

На този декор отстраниха от служба и образуваха дисциплинарно произвеждане против полицайката, за която се допуска, че е помогнала на  Георги Семерджиев  да избяга след злополуката.

Със заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи в петък е формирано дисциплинарно произвеждане против нея. Тя е постъпила на работа в системата на Министерство на вътрешните работи през декември 2020 година Била е с чиновник в група " Охрана на публичния ред “ към бранш " Охранителна полиция “ в 1-во РПУ в София.

Дисциплинарното произвеждане е формирано поради нарушаване на етичните правила за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи. Радева е отстранена от работа за два месеца.

Днес беше доказано, че шофьорската му брошура от Швейцария е подправена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР