В модерния демократичен свят най-неотменимо е правото да гласуваме. Демокрацията

...
В модерния демократичен свят най-неотменимо е правото да гласуваме. Демокрацията
Коментари Харесай

Доц. д-р Медиха Хамза: Право и отговорност на всеки българин е да изпрати в НС най-достойните

" В модерния либерален свят най-неотменимо е правото да гласуваме. Демокрацията се гради върху избора на пътя, по който насочваме живота си. Право на всеки българин е да избере и изпрати в Народното събрание най-достойните, знаещи и потвърдили се политици, които да водят страната към разцвет. " Това показа на страницата си в обществената мрежа претендентът за депутат на СДС-Варна в обединението ГЕРБ-СДС в 3 МИР-Варна доцент доктор инж. Медиха Хамза.

Ето какво написа тя:

От изборът ни зависи ориста на народа, само че сякаш този народ е леко равнодушен към това, което се случва в политиката на страната. Смятам, че сме длъжни да използваме правото, гарантирано  ни от Конституцията на България и да участваме в избора на хората, които ще застанат отпред.

За изборите, които вършим и за отговорността ни да ги вършим с разсъдък, дискутирахме на среща с деятели от СДС-Варна в регион " Владислав Варненчик ".

Заедно с градския секретар на Съюз на демократичните сили -Варна и зам.-кмет на регион " Приморски " Веселин Василев, ръководителя на районната конструкция Антон Чанев, членове на Съюз на демократичните сили и симпатизанти на синята концепция споделихме мнението, че страната се ръководи еднолично към този момент съвсем три години посредством служебните държавни управления на Румен Радев. България не е президентска република, а парламентарна демократична страна.

Коалицията ГЕРБ-СДС гледа в една посока – образуване на устойчиво и отговорно ръководство на България.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР