В модерните времена, в които живеем, всичко по-изчанчено е интересно.

...
В модерните времена, в които живеем, всичко по-изчанчено е интересно.
Коментари Харесай

Къде в Европа хем да пием кафе, хем да си свършим работата

В модерните времена, в които живеем, всичко по-изчанчено е забавно. Точно заради тази причина са доста завладяващи и така наречен анти кафенета, които са гениална идея на хибриди сред елементарни кафета, споделени работни пространства и уюта на дома.

Ако в България се кефите на местенца като Betahause, идващият път, когато разцъквате из Европа, оглеждайте се за тези пет анти кафета, предложени от Travel Away, където атмосферата се продава на минути, само че всичко останало е гратис.

Ziferblat Edge Street, Манчестър

Разположен в Северния квартал на Манчестър, Ziferblat Edge Street приканва клиентите си да работят, да се забавляват и да поддържат връзка в уютна домашна конюнктура, напомняща за бабиния хол. С обстойно място за сядане, споделено офис пространство и зали за срещи, Ziferblat Edge Street е най-голямото от веригата.

 Снимка 368106

Гостите се таксуват по осем пенса на минута за времето, прекарано вътре, само че всичко останало - от кафе, чай и сладкиши до игри и уреди за работа - е гратис.

Seneca Anticafe, Букорещ

Творческо пространство за креативен хора, Seneca Anticafe в Букурещ е първото сходно място в Румъния. Разполагайки с необикновен интериор на индустриално-луксозен дизайн и съвременни бизнес улеснения, анти кафето служи като място за срещи и споделено работно пространство за студенти, работещи от вкъщи и други.

 Снимка 368110

За по-малко от 2 евро на час разполагаме с безкрайно количество кафе, закуски и Wi-Fi, както и безвъзмезден достъп до университетските библиотеки и офис съоръжение, като принтер, скенер и проектор с висока разграничителна дарба.

Anticafé, Лион

Намиращ се в сърцето на града, на няколко крачки от Place des Terreaux, Anticafé в Лион е доста повече от просто пространство - това е един изящен салон за почивка, където всеки може да прекара деня си в четене, работа, ядене или да побъбри над пенливо капучино.

 Снимка 368111

Цената е 5 евро на час (или 24 евро на ден), а клиентите имат достъп до всички пространства, отлични кафета, дегустация на гурме и други домашни вкусотийки, както и услуги като Wi-Fi, принтер, проектор или телефонни кабини.

Be " kech, Берлин

Проектиран, с цел да ни кара да се усещаме като вкъщи, Be " kech предлага спокойна, вдъхновяваща атмосфера единствено за 5 цента на минута в оживения квартал за сватби и танци в Берлин.

Публикация, споделена от be'kech (@bekech.berlin) на Окт 16, 2017 в 1:06 PDT

Отчасти бар, частично споделено работно място, архитектурното анти кафе е първото по рода си в немската столица и посреща посетителите с високоскоростен Wi-Fi, свежо кафе, отличен чай, сезонна храна и многочислени улеснения за работа - всичко това гратис. През нощта мястото се оживява с музика онлайн, изкуство и културни събития.

Motley Crow, Донигал

Всички сме добре пристигнали в Motley Crow - първото анти кафе в Ирландия, ситуирано в Донигал. Независимо дали желаеме да си починем, да си свършим работата или просто да се отпуснем с другари, това необичайно, многофункционално оборудване е разполагаем да го предложи.

 Снимка 368120

За да задоволят разнообразието от потребности, всяка стая има свое лично друго чувство и функционалност. Chirp-In е мястото, където се намира изцяло оборудваната кухня на самообслужване. The Volunteer е публично работно пространство, до момента в който The Roost наподобява на удобна всекидневна, цялостна с диванчета, тв приемник и други улеснения.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР