В многобройни анкети за това какво ги привлича най-много у

...
В многобройни анкети за това какво ги привлича най-много у
Коментари Харесай

Какво най-много харесват жените у мъжете?

В многочислени анкети за това какво ги притегля най-вече у дамите, мъжете най-често споделят – лице, дупе, гърди, крайници, очи и усмивка, като от време на време е изменен редът на целите. Жените обаче първо виждат някои други неща, а мъжете постоянно не са наясно с това.

Най-важният и прелъстителен за дамите съставен елемент на мъжкия външен тип, са необятните плещи, както и мускулестите ръце , изключително предмишниците и огромните длани .

Повечето дами избират по-малки и мускулести задни елементи у. Около 70% от тях споделят, че не биха дали късмет на мъж, който има по-голямо дупе от тяхното, тъй като го считат за „ женски физически признак “.

Белите зъби без забележими дупки и кариеси са огромен фактор за оценка на привлекателността на мъжа. Изследванията демонстрират, че симетрията на всички елементи на лицето не е толкоз значима за дамите, само че те избират нещо изразително, като емфатичен нос.

 мъж усмивка

Козметичната промишленост печели милиони от мъже, които са загрижени за загубата на коса, само че над 40% от дамите избират плешиви.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР