В много западни култури се смята, че всеки човек има

...
В много западни култури се смята, че всеки човек има
Коментари Харесай

Следете за тези 8 сигнала, чрез които ангелите ви помагат

В доста западни култури се счита, че всеки човек има собствен нравствен страж, който се грижи за него. Разбира се, има и хора, които не желаят да повярват в съществуването им, тъй като го считат за неуместно, написа дама.бг.

Истината е, че без значение от убежденията на хората, се има вяра, че в действителност съществуват сили, настоящи в интерес на човечеството. Тези сили хората назовават ангели пазители.  Ако искаш да схванеш дали ти имаш подобен и дали той се пробва да се свърже с теб и да ти помогне, прочети идващите 8 метода и реши дали е истина.

1. Странни звуци 
Един от методите, по които се счита, че ангелите ти носят обръщение, е посредством странни или нетипични звуци. Има хора, които настояват, че тези звуци могат да бъдат чути в песни и при повтарящи се обстановки и условия. Обърни особено внимание, в случай че това е по този начин, тъй като известието, което ангелът ти се пробва да съобщи, може да е прикрито в текста на песента. Просто слушай деликатно.

2. Примигващо осветяване
Тази демонстрация постоянно може да се изясни с изгаряне на крушката или отмалялост в очите. Въпреки това, в случай че не е нещо, което нормално ти се случва, то може да е пазителят ти, който се пробва да ти изпрати обръщение. Това може да се случи, до момента в който медитираш или се молиш. Светлината ще примигва досега, в който я забележиш и по-късно ще изчезне.

3. Промени в температурата
Вероятно ти се е случвало, когато си на място, на което е доста топло, температурата ненадейно да падне, без да намериш логическо пояснение. Възможно е да ти се е случвало и противоположното. И в двата случая се счита, че това се дължи на силата, създадена от ангелите. Поради тази причина, в случай че постоянно забелязваш този вид промени, доста е евентуално твоят ангел страж, който е творение на светлината, да ти изпраща сигнали.

4. Странна поява на бели пера
Това е различен знак, че някой от твоите ангели хранители желаят да се свържат с теб. Не всички бели пера обаче се одобряват като знак. Само тези, които са били открити на доста странни места. На най-необичайните. Казано е, че това е подарък от твоя страж. То е там, с цел да знаеш, че не си сама и той постоянно те следи и закриля.

5. Усещане за наличие
Случвало ли ти се е да се намираш някъде изцяло сама и ненадейно, без никакво пояснение, да почувстваш, че има още някой с теб? Според специалисти, това е доста постоянно проявяване на ангелите. Те обаче предлагат да се проучва дали възприятието е позитивно, или негативно, тъй като има и тъмни сили, които могат да се проявят по същия метод. „ Има две стъпки, с цел да разберете този тип знаци: повярвайте в тях и ги наблюдавайте “, настояват специалисти.

6. Аромати
Учените настояват, че ексцентричните аромати и тези, които няма метод да бъдат усетени в затворена стая, са още един явен знак за наличието на едно от тези благ същества. Ако си усетила подобен мирис, възможностите да е бил твоят ангел страж са в действителност високи. 

7. Странни обстановки
Необичайните обстановки, които в други култури са известни като „ дежа вю “, не са инцидентни и съгласно специалистите те са още един метод, по който ангелите се пробват да ти предадат съответно обръщение. Ако си на несъмнено място и някой споделя нещо, което ти е познато и като че ли към този момент си претърпяла този миг, то това е явен образец за съществуването на твоя ангел страж. 8. Сънища Най-накрая, един от най-често срещаните способи нашите пазители да се свържат с нас са сънища. Ако ти се е присънвало непознато създание, което ти споделя нещо, което би трябвало да знаеш, че това е обръщение и би трябвало да го приемеш изцяло съществено. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР