В много от романтичните филми, които сме гледали, сме чували

...
В много от романтичните филми, които сме гледали, сме чували
Коментари Харесай

Заради силна любов: Тези звездни двойки се венчаха два пъти! Кои са силните връзки на Холивуд

В доста от сантименталните филми, които сме гледали, сме чували за нещо, което не е доста известно у нас - подновяването на брачните обети. Това в действителност се равнява на втори брак с един и същи човек и е знак на мощната обич сред двамата, която е неподвластна на времето. 

Представяме ви някои световноизвестни двойки, които не просто са последователи на този вид церемонии, само че и към този момент са застанали пред олтара за повторно.

Виж още: Тези звездни двойки потвърдиха, че връзките от разстояние за вероятни!

Виктория и Дейвид Бекъм

Двамата се женят за първи път през 1999 година Въпреки че сватбата им беше много ексцентрична (разрязаха тортата си с меч), подновяването на клетвите им през 2017 година е било много семпло и непретенциозно събитие. На него са участвали едвам 6 души и се е състояло в дома им. Идеята била на Дейвид, а задачата - да символизира обичта посред им през годините.

Виж още: Топ 7 на най-знаковите двойки от VIP Brother, награбили се в Къщата

Шарън и Ози Озбърн

Двамата си споделят " да " за първи път през 1982 година Тогава Шарън в действителност е продуцент на Ози. Негова невярност през 2016 година обаче съвсем поставя последна на брака им. Въпреки компликациите Шарън преглъща обидата и двамата се събират още веднъж, като вземат решение да възобновят клетвите си. " Това е ново начало... Знам, че жена ми ме обича и тя знае какъв брой я обичам аз ", разяснява в изявление музикантът преди време.

Виж още: 12 зодиакални двойки, които са основани един за различен

Мат Деймън и Лучана Барозу

Те се женят през 2005 година на дребна и скромна гала. През 2013 година обаче подвигат втора женитба, която към този момент е обилна и зрелищна. За задачата наемат цялостен карибски остров. 

Виж още: Звездните сватби на 2019 година! Любимите двойки, които чуха Менделсон

Брус Уилис и Ема Хеминг

След 10 години брак двамата възобновяват клетвите си. Това се случва през 2019 година по време на фамилно събиране. На събитието са участвали децата им, както и тези на артиста от връзката му с Деми Мур. 

Виж още: Любима ТВ двойка се събира за Оскарите! Феновете са в еуфория

Бионсе и Джей Зи

Техният персонален живот по принцип е строго защитаван, само че през 2018 година певицата написа в Instagram, че с рапъра са възобновили клетвите си. " На 36 година аз станах майка на 3 деца, кърмих близнаци. Аз възобнових клетвата си със брачна половинка си след 10 година брак ".

Източник thumbnail: Getty Images/Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР