В много области хора от БСП се включват в създаването

...
В много области хора от БСП се включват в създаването
Коментари Харесай

Депутат на ГЕРБ обвини БСП, че стои зад протестите на малки стопани на прасета

В доста области хора от Българска социалистическа партия се включват в основаването и организирането на митингите на дребни стопани на свине. Това сподели във Варна депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, представен от " Фокус ". По думите му на някои места представители на локалната власт даже не се крият в апелите си и поучават хората по селата да не колят животните си.

Така от ръководещата партия дадоха отговор на обвиняванията на Българска социалистическа партия, че ограниченията на страната против африканската чума по свинете не са съответни.

" Длъжностни лица по смисъла на закона са длъжни да подкрепят спазването на ограниченията, които Българската организация по сигурност на храните е издала, а не търсейки политически дял да си допринесат за повече гласове преди идните локални избори ", сподели още Александър Ненков.

Според него Българска социалистическа партия прави опит за бойкот на страната, защото не виждал " по какъв начин насъсквайки и пробвайки се да насаждат напрежение и да подклаждат изкуствено митинги оказват помощ на страната ".

Огнищата на чума по свинете в страната стават от ден на ден, като от Европейския съюз ще провиснал средства на България за оправянето с казуса.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Чумата по животните (93)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР