В много митове и легенди от различни части на планетата

...
В много митове и легенди от различни части на планетата
Коментари Харесай

Мощни древни цивилизации на хора-мутанти и змиевидни гущери водили ядрена война на Земята

В доста легенди и митове от разнообразни елементи на планетата има удостоверение за световен прелом, или потоп, унищожил по-голямата част от живота на Земята. Същите митове приказват за могъщи цивилизации, чието техническо равнище може би е надминало даже нашето. Но имайки такава мощ, биха ли могли те самите да стартират световна война между тях, която да приключи с съвсем цялостното заличаване на целия живот?!

Фактът, че в антични времена на Земята е бушувала нуклеарна война, се потвърждава от редица признаци. На първо място, това са белезите, оставени върху тялото на нашата планета от детонациите на мощни нуклеарни бомби. На Земята са открити над 100 кратера, чийто междинен размер е към 2-3 километра. Има и два големи кратера: единият с диаметър 40 километра в Южна Америка, а вторият 120 километра в Южна Африка.

Ако те са формирани през палеозойската епоха, т.е. преди 350 милиона години, както считат откриватели, тогава нищо не би останало от тях от дълго време, защото вятърът, вулканичният прахуляк, животните и растенията усилват дебелината на земния пласт приблизително с метър на 100 години, написа " Труд ".

Следователно след милион години дупка с дълбочина 10 километра ще бъде на равнището на повърхността на земята. Но фуниите към момента са непокътнати (т.е. повече от 25 хиляди години, световната злополука съгласно хрониките, е настъпила тогава), те са понижили дълбочината си единствено с 250 метра. Като вземем междинния диаметър от 100 кратера на 3 километра, откриваме, че над Земята са експлодирали към 5000 мегатона тротилов еквивалент. Последиците са ужасяващи. Прах и сажди закриват Слънцето, настава нуклеарната зима.

В резултат на нуклеарните детонации и провокираните от тях пожари се отделя голямо количество сила и тя унищожава всички живи същества. Тези, които не изгарят, се задушават от въглероден окис. Хората и животните бягат към водата, с цел да намерят гибелта си там.

Но с изключение на радиация, нуклеарната детонация се характеризира с друго извънредно събитие. Жителите на японските градове Нагасаки и Хирошима, които не са видели нуклеарната гъба, тъй като са надалеч от епицентъра на детонацията, въпреки всичко получават леки изгаряния по телата си. Това се изяснява с обстоятелството, че ударната вълна се популяризира освен по земята, само че и нагоре.

Пренасяйки прахуляк и влага, тя доближава до стратосферата и унищожава озоновия щит, който пази планетата от суровата ултравиолетова радиация. И това предизвиква изгаряния на незащитени сектори от кожата.

Хора мутанти

Както демонстрират следствията от повредата в Чернобил, в този момент животните и хората, живеещи наоколо до радиоактивната зона, имат разновидности, водещи до циклопизъм. От легендите на доста нации знаем за съществуването на циклопи, с които хората се бият. Втората посока на радиоактивна разновидност е полиплоидията (удвояване на хромозомния набор, което води до гигантизъм и удвояване на някои органи: две сърца или два реда зъби). Останки от великански скелети с двойни редици зъби от време на време се намират на Земята.

Третата посока е монголоидността. В момента монголоидната раса е най-разпространената на планетата. Включва китайците, монголите, ескимосите, уралците, южносибирските нации и народите на двете Америки. Но по-рано монголоидите са показани доста по-широко, защото са открити в Европа, Шумер и Египет.

Четвъртото доказателство за радиоактивна мутагенеза е раждането на хора с деформации и раждането на деца с атавизми (връщане към техните предци). Деформациите след радиация са необятно публикувани и се смятат за естествени, тъй че тази рецесивна линия от време на време се появява при новородени. Например радиацията води до крайници с шест пръста.

Подземни убежища

Тези, които оцеляват от първите нуклеарни удари търсят избавление в подземните градове. С сходно на лазер устройство, те строят големи подземни галерии, от време на време високи над 100 метра, пробвайки се да основат там условия за живот: нужното налягане, температура и състав на въздуха. Тези " тръби " са прекомерно кръгли, с цел да се приказва за техния натурален генезис.

Лазерните оръжия явно са употребявани освен за изгаряне на хора. Когато лазерният лъч доближи подземния разтопен пласт, магмата се втурва към повърхността на земята, изригва и провокира мощно земетресение. Така се раждат изкуствените вулкани на Земята. Сега излиза наяве за какво са прокопани хиляди километри тунели по цялата планета, които са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Кавказ, Сахара, Гоби, Северна и Южна Америка. Един от тези тунели свързва Мароко с Испания.

Ядрената зима продължава повече от 20 години. Тези, които остават подземен, последователно губят зрението си. Новото потомство хора понижава размерите си до джуджета, за които разнообразни нации имат доста митове. Те са оживели и до през днешния ден и имат освен черна кожа, като пигмеите в Африка, само че и бяла: Менехетите от Гвинея, които се смесват с локалното население, хората Допа и Хама с височина малко над метър, живеещи в Тибет…

Днес не можем да кажем нищо за претекстовете на онази отдавнашна война. Не знаем съвсем нищо за противоборстващите страни. Може би две праисторически цивилизации - хора-гиганти и змиевидни гущери - са водили смъртна борба.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР