В много малко държави се плаща още за украинските бежанците.

...
В много малко държави се плаща още за украинските бежанците.
Коментари Харесай

Илин Димитров: Плащаме най-много за бежанец в Европа - по 450 евро на месец

" В доста малко страни се заплаща още за украинските бежанците. България заплаща най-вече за емигрант от цяла Европа - приблизително по 450 евро на месец. "

 

Това сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия служебният министър на туризма Илин Димитров.

 

" Ние не им даваме пари на ръка. Дадохме ги за един бранш, доста мощно ударен от COVID-19. Това решение оказа помощ на бранша, оказа помощ на компаниите да имат ликвидни средства. В момента обстановката е друга ", обясни още Димитров.
 
Служебният министър благодари на всички хотелиери, които отворят домовете си през цялото време, без да имат изясненост дали има стратегия за възобновяване на разноските или не. Тепърва програмата, която в началото планува 40 лв. на човек, ще търпи трансформации.

 

Димитров увери, че каквото и решение да бъде взето, ще има хуманно отношение към бежанците. И в това време бе безапелационен, че всички хотелиери, че ще си получат парите.

 

" По три аргументи не може да бъде платено. Те са: Ако лицето е напуснало хотела, без да заяви. Ако е почнало работа, без да заяви. Ако е записано в няколко хотела по едно и също време. "

 

Димитров посочи, че поддържа доста близка връзка със бранша.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР