В много култури котката е символ на мощ, вечност, изящество

...
В много култури котката е символ на мощ, вечност, изящество
Коментари Харесай

Забавен хороскоп: Нравът на коя котка носиш според зодията си?

В доста култури котката е знак на мощност, безкрайност, великолепие и шанс. Тя е необикновено творение, което може да донесе както голяма наслада на човек, по този начин и много неприятности, в случай че я настъпиш по опашката. Според някои антични вярвания всеки един от нас носи късче от нрава на някоя котка. Коя си крие в теб? Чети по-надолу и ще схванеш!

 Goroskopy-koshek2

Овен - Сервал

 1363344036 kotzodiak 05

Буйна, внезапна с неконтролируеми прояви на гняв. Това животно не може да бъде опитомено! Но пък има и позитивни страни – сервалите в никакъв случай не работят тайно, в случай че ще те атакува, то първо ще го прочетеш в очите й. Няма да те дебне, нито ще си играе с теб на котка и мишка, просто ще ти покаже, че за нищо на света не би трябвало да се чувстваш изцяло сигурен, когато си на нейна територия.

Телец – Гепард

 1363344028 kotzodiak 10

Красива, изящна, с внушително лъчение и постоянно вдъхваща почит. Гепардите атакуват единствено, когато се усещат в действителност застрашени, само че горещо ви предлагаме да избягвате битки с тях – ще ви повалят за елементи от секундата с бързата си като стрела мисъл. О, да, тези животни са царете на иронията и сарказма! Затова, в случай че не желаете да станете за смях, по-добре внимавайте кой дърпате да опашката!

Близнаци – Пантера

 1363344049 kotzodiak 02

Едно от най-опасните животни в света! Привлича по неудържим метод с хубостта и интелекта си, само че по-късно атакува без да й мигне окото и без грам благосклонност. Подвижна, бърза, лукава, от време на време цинична. Тя те гледа и знае какво мислиш, за нея ти си прочетена книга. Бързо не помни неприятното, само че до момента в който е в главата й, ще те подложи на жестоки унижения.

Рак – Дива котка

 1363344089 kotzodiak 06

Потайна, нормално наблюдаваща безучастно и стояща на разстояние. Трудно можеш да достигнеш до същинската същина на това животно, тъй като таман, когато си мислиш, че си я опитомил и към този момент я познаваш чудесно, дивото в нея се разсънва и тя ти демонстрира, че не би трябвало да прекаляваш с добрината й. Препоръчително за твоето здраве е да оцениш, че те е позволила покрай себе си, а не да се мъчиш да я затвориш в клетка.

Лъв – Лъв, естествено!

 1363344082 kotzodiak 04

Горди, мощни, излъчващи мощност и великолепие – същински водачи! Умеят да хипнотизират публиката и да подчиняват близките. Не се опитвайте да дразните лъва, тъй като ще ви повали с няколко пронизващи думи, от които егото ви дълго ще ближе рани.

Дева – Сиамска котка

 1363344025 kotzodiak 01

Тя е темпераментна, извънредно интелигентна и пословично любопитна. Сиамската котка е един от най-умелите манипулатори. Знае по какъв начин да остави чудесно първо усещане у непознатите, само че може да се трансформира и в същински звяр, в случай че я настъпиш по опашката. Внимание! Не се опитвайте да я провокирате, това животно в никакъв случай не пада по тил и най-после ще си отнесете нараненото его и издраните усеща.

Везни – Снежен леопард

 1363344091 kotzodiak 11

Съблазнителни, изящни, непредвидими и доста адаптивни. Тези животни имат извънредно мощен дух и воля, те могат да оцелеят и в най-суровите условия – такива, в каквито множеството биха се скрили в миши дупки. Снежният леопард преди всички е научил законите на джунглата, наименуван живот – оцеляват единствено най-силните! Въпреки несломимия си дух обаче, тези същества имат и една невероятна прочувствена просветеност.

Скорпион – Бенгалски тигър

 1363344104 kotzodiak 08

Същинско преобразяване на пристрастеност и мощност! Бенгалският тигър може да повали без особени старания създание два пъти по-голямо от него. Тези създания са изключително рискови, тъй като имат невиждана ловкост, смелост и жестокост. Имат корав, раздразним темперамент, само че в това време са благородни и обективни – просто постоянно слагат себе си и личното си благоденствие над всичко. Не е чудно, че постоянно оцеляват!

Стрелец – Персийска котка

 1363344048 kotzodiak 09

На пръв взор наподобява спокойна, даже прекомерно статична, само че истината е, че както те гледа с балансиран взор, по този начин може да ти се нахвърли и да ти издере очите. Персийските котки излъчват и невероятна харизма, която приковава вниманието на всички, изключително на противоположния пол.

Козирог – Черна котка

 1363344054 kotzodiak 03

За нея се носят митове и поверия. Мнозина имат вяра, че тя е самият демон, тъй като както си седи добродушно, по този начин ще ти стовари невиждани беди на главата. Чепат темперамент, неукротима и не рядко даже свирепа. Доколко обаче това не са пресилени клюки, е мъчно да се каже. Все отново е добре да си имаш едно мислено, когато черна котка ти пресече пътя! Първо, тъй като сигурно ще ти притегли вниманието и ще те омагьоса, второ, тъй като във всеки слух има и капка истина.

Водолей - Каракал

 1363344102 kotzodiak 12

Действа постоянно с изненада, да не кажем шокиращо. Дори те заблуждава, че си прави нещо друго, а в това време се чуди по какъв начин да те захапе за врата. Но по-зловещото е, че тя тайничко се любува на непознатото злощастие, дори постоянно е повода за него. Обича екстравагантността, да се отличава от другите. И е много умел шарлатанин.

Риби - Европейска късокосместа котка

 1363344087 kotzodiak 07

Въпреки, че не е толкоз екстравагантна и изпъкваща, когато се загледаш в нея, след това не можеш да си отлепиш погледа. Толкова е грациозна и изящна! Тя е и добра актриса, може да те накара самичък да си приказваш. Но зад всичко това в действителност се крие ранимост и боязън от самотата.

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР