В много компании, независимо дали са големи или малки, се

...
В много компании, независимо дали са големи или малки, се
Коментари Харесай

Стратегията, която може да изстреля кариерата ви до върха

В доста компании, без значение дали са огромни или дребни, се развиват иновационни планове. Понякога те са странични планове, стартирани от механически екипи, или са по-големи начинания, ръководени от водачи на компании или ръководители на отдели в продажбите, маркетинга или създаването. Често тези планове имат за цел да основат нови вътрешни принадлежности, които да улеснят работата на чиновниците, или са „ разтегливи “ планове, ориентирани към решение на изключително предизвикателни проблеми на клиентите.

Така или другояче, те нормално са пробни, което значи, че не постоянно са добре финансирани и постоянно в последна сметка не носят резултати. Но те също могат да се трансфорат в хитови артикули, които трансформират курса на вашата компания, а кариерата на човек. Някои образци за вътрешни фирмени планове, които започнаха като „ луди хрумвания “ и по-късно станаха известни имена, включват: Post-It Notes, Гугъл Maps и конзолата за игри PlayStation.

Независимо дали занапред стартирате или към този момент сте достигнали високо равнище на корпоративната стълбица, работата по сполучлив разтегателен план може да прескочи кариерата ви на идващото равнище. Но намирането на личен състав за подобен план може да бъде предизвикателство, защото множеството от тези начинания не се споделят необятно в организацията. Ето няколко тактики триумф в планове за нововъведения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР