В много добри отношения сме и с г-н Доган, и

...
В много добри отношения сме и с г-н Доган, и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: В много добри отношения съм и с г-н Доган, и с г-н Пеевски

„ В доста положителни връзки сме и с господин Доган, и с господин Пеевски, и с други сътрудници, с които си вършим работата “. Това сподели някогашният ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той ще остане настоящ ръководител до конференция, която ще се организира следващата година

Той подаде оставка от лидерския пост на 7 ноември 2023 година, а нов ръководител ще бъде определен на Национална конференция на 24 февруари. Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган предложи да има не един, а двама съпредседатели – Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

Два остри камъка брашно не мелят, сподели почетният ръководител на Движение за права и свободи

„ Два мандата съм бил ръководител на Движение за права и свободи в един тежък интервал, триумфите след два мандата са ясни – различен е въпросът, че по средата имаше и Коронавирус, който прекъсна естествения политически ход. Но националните ни представители в този интервал от 26 станаха 36, кметовете ни на общини станаха от 34 на 38. Имаме достижения в този интервал “, регистрира Карадайъ.

Изявлението му идва след предлагането на Ахмед Доган Движение за права и свободи да има двама съпредседатели – Пеевски и Джевдет Чакъров

Бившият ръководител на Движение за права и свободи остава в партията, само че ще реши дали остава народен представител след конференцията на 24 февруари.

Очаквайте детайлности!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР