В Министерството на туризма се проведе среща с Пенчо Милков

...
В Министерството на туризма се проведе среща с Пенчо Милков
Коментари Харесай

Министър Проданов проведе среща с кмета на община Русе

В Министерството на туризма се организира среща с Пенчо Милков – кмет на община Русе. На срещата се разискаха проблемите на града по отношение на туристическия поток.

Милков уточни, че е належащо РЗИ да актуализира по-често системата, с цел да става допустимо най-бързо сканирането на персоналните данни на входящите туристи. „ Трябва да се намерения за опция на пунктовете, където няма представители на РЗИ, да могат също да минават туристи “, съобщи кметът.

Обсъдиха се опциите за журналистически турове, годишното ревю „ Уикенд туризъм “ и още доста други тематики, свързани с Дунавския район.

Министър Христо Проданов съобщи, че застава напълно зад основаването на нова визия, с която да може да се усети духът на Дунав. Необходимо е и основаването на нов бранд за България, нови районни маркетингови тактики и проекти. Относно ОУТР-та министърът съобщи, че е належащо от тяхна страна да се показват начинания и доклад за свършената работа, а не да се чака само увеличение на щата. Това е изискването за подсигуряване на финансирането им.

По думите на министъра е извънредно значимо Министерството на туризма да работи дружно с общините по места, защото това е единственият метод туристическият бранш да усили качеството на предлаганите услуги и добавената стойност. Диалога с сектора не трябва да бъде преустановяван, заключи той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР