В Министерството на туризма се интегрира специализирана софтуерна програма, с

...
В Министерството на туризма се интегрира специализирана софтуерна програма, с
Коментари Харесай

Нов софтуер ще помага за по-бързото изплащане на помощите по програмите за бежанци от Украйна

В Министерството на туризма се интегрира профилирана софтуерна стратегия, благодарение на която фрапантно ще се понижи времето за обработването и инспекцията на документите при кандидатстването по филантропичните стратегии за разселени лица от Украйна.

До момента големият размер от информация, подаден от хотелиери и институции, се обработваше ръчно. Автоматизираната инспекция и обработка на предоставените от другите институции данни ще лишава към този момент минути вместо дни на чиновниците на министерството и ще подкрепи по-бързото и регулярно погашение на забавени суми на хотелиерите.

Изпълнението на стратегиите е управлявано посредством потребление на информация от Националния туристически указател, основания за задачите на Програмата Регистър на местата за заслон, Единната система за туристическа информация (ЕСТИ) и Системата за ръководство на национални вложения (СУНИ) и посредством контролни инспекции по длъжностен път с данни от системите на дирекция „ Миграция “ и Главна дирекция „ Гранична полиция “ при Министерство на вътрешните работи, Държавната организация за бежанците и Националната организация за приходите.

През актуалната седмица ще се завършват заплащанията за отчетните интервали за месеците юни, юли и август. Започва работа по първата част на филантропичната стратегия с разглеждане на обновени данни, подадени от местата за настаняване.

Министерството на туризма към този момент се ангажира да направи всичко допустимо като организация, с цел да се изплащат суми на хотелиерите всяка седмица или най-малко няколко пъти в месеца, само че досега всички инспекции ставаха ръчно от стеснен брой чиновници, на които отнемаха седмици и десетки часове. Новият програмен продукт ще минимизира човешкия фактор, грешките и субективизма и ще донесе цялостна бистрота на процеса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР