В Министерството на транспорта няма пожари за гасене, а Московски

...
В Министерството на транспорта няма пожари за гасене, а Московски
Коментари Харесай

В транспорта нямало пожари за гасене, а Московски бил успешен министър

В Министерството на превоза няма пожари за гасене, а Московски бе извънредно сполучлив министър. Това разгласи в първото си изявление за бТВ наследникът му на поста Росен Желязков.
 Дори и най-новите влакове на БДЖ - Сименс Дезиро към този момент са рискови  Последното зрънце морал
Той повтори и опорните точки на предшественика си по какъв начин БДЖ били мощно задлъжнели през 2009 година и какъв брой доста било направило ръководството на ГЕРБ с цел да бъдат погасени. Сега към този момент щяло да се мисли за вложения в нов преносим състав. От думите на Желязков се разбра и че той не счита да стопира скандалната социална поръчка за 42 нови влака за 675 млн. лв., макар жалбите от страна на колосите " Сименс " и " Шкода ". Съдбата на търга щяла да се реши от Комисията за защита на конкуренцията и Върховния административен съд.

" Не мога да кажа дали съм удовлетворен от шефа на БДЖ. Не съм разговарял с него. Тепърва ще се срещам и организирам диалози с мениджърския екип. Не мога да приказвам в този момент за кадрови промени ", сподели още Желязков.

Той разяснява и слуховете за негова любовна връзка с началника на кабинета на премиера Бойко Борисов Румяна Бъчварова.

" Историите за спекулация сред мен и Румяна Бъчварова датират още от времето, когато тя стана министър на вътрешните работи. Тогава офанзивата бе против нея, а в този момент приказваме за едно разкалване против мен. Всеки, който е в обществения бранш, не е застрахован да бъде обект на подправени вести и клюки. С Румяна Бъчварова сме работили близо 4 години в първия кабинет на Бойко Борисов. Имахме доста добра съгласуваност. Сега не сме коментирали тази тематика. Това е една претоплена гозба ", сподели Желязков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР