В Министерството на регионалното развитие и благоустройството не е постъпвал

...
В Министерството на регионалното развитие и благоустройството не е постъпвал
Коментари Харесай

МРРБ отрича да има финансови злоупотреби при строежа на тунел Железница

В Министерството на районното развиване и благоустройството не е постъпвал сигнал за нередности при построяването на тунел " Железница ", свързани с финансови злоупотреби. Такъв сигнал не е постъпвал и в Агенция " Пътна инфраструктура ". Това оповестиха от Министерство на регионалното развитие.

От ведомството дефинират тиражираните в медийното пространство изказвания за построяването на Автомагистрала " Струма " Лот 3.1, обособена позиция № 2 - тунел " Железница " като погрешни.

Министерство на регионалното развитие твърди, че по обекта е работено през годините въз основа на механически план при съблюдаване на кардиналните постановки на направения абстрактен план. В тази връзка строителната документи за подучастък №2 от км 366+720 до км 369+000, в това число обслужващ тунелен път при южния портал на тунел " Железница " и площадка за хеликоптери не включва работен план.
 Снимка 659604
Източник:

Съгласно контракта изпълнените строително-монтажни действия са разплащани на база на документ за изпълнени СМР, прецизират от районното министерство.

за придвижване при започване на март 2024 година

Министерство на регионалното развитие дава цялостна информация за всички заплащания по реализацията на тунел " Железница " на Автомагистрала " Струма ".

Припомняме, че на строителите на тунел " Железница ".
 ИПБ пита Цеков преднамерено ли прикрива АПИ за нередностите с тунел
ИПБ пита Цеков преднамерено ли прикрива АПИ за нередностите с тунел " Железница "

Институтът насочва четири въпроса към районния министър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР