В Министерството на отбраната е постъпило искане от ВВМУ относно

...
В Министерството на отбраната е постъпило искане от ВВМУ относно
Коментари Харесай

ВВМУ с интерес към имота с изоставения и незавършен спорен комплекс до „Почивка“

В Министерството на защитата е постъпило искане от ВВМУ по отношение на даване на парцела, върху който е ситуиран, в тяхно ръководство. Мотивът за отправеното искане е нуждата от развиване на материалната база на учебното заведение посредством разширение на местата за настаняване на обучаеми. Предстои ведомството да прегледа, проучва и да се произнесе по направеното искане на ВВМУ, показва министърът на защитата Тодор Тагарев в писмен отговор на парламентарно запитване от края на октомври.

Депутатите от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ Ивайло Митковски и Кристина Петкова питат по какъв метод се употребява парцелът все още, има ли сложени условия за стопанисването му.

От 2015 парцелът с повърхност от над 10 дка, който е частна държавна благосъстоятелност, е в ръководство на Министерството на защитата. Теренът е разгласен с отпаднала нужда и през 2009 година се дава единодушие за продажбата му. Провежда се търг, само че не се появяват искащи, излиза наяве още от отговора на министъра.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР