В Министерството на финансите не си предадоха властта публично по

...
В Министерството на финансите не си предадоха властта публично по
Коментари Харесай

Асен Василев и Росица Велкова не си разменили и дума на предаването на властта

В Министерството на финансите не си предадоха властта обществено по избор на служебния министър. Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси и новоизбраният министър дойдоха в обособени коли в министерството и не размениха нито една имитация.

Пред медиите Василев разяснява, че ще бъде признат удължителният закон за държавния бюджет до момента в който бъде признат нов, тъй като това ще отнеме към месец.

" Ще стартираме да работим с сътрудниците в министерството по вид на бюджет, който се надявам в границите на няколко седмици да бъде импортиран в Народното събрание, като се надявам задачата е 3% недостиг без нарастване на налозите ", съобщи, министър на финансите.

По думите на Василев, пониженият недостиг ще понижи и държавния дълг. Според към този момент някогашния длъжностен министър Росица Велкова  Росица Велкова Росица Велкова е родена на 16 март 1972 година в София.   Придобива магистърска степен по финанси към този момент препоръчаният от служебното държавно управление бюджет с рекорден недостиг от над 6 на 100, ще служи за основа за създаване на новия бюджет с понижен недостиг, написа " 24 часа ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР