В министерствата на финансите, икономиката и образованието и науката постъпиха

...
В министерствата на финансите, икономиката и образованието и науката постъпиха
Коментари Харесай

Тримата пожелани от ИТН министри: Благодарим, желаем успех

В министерствата на финансите, стопанската система и образованието и науката постъпиха запитвания по отношение на отклоненото от тримата служебни министри предложение да се включат в бъдещо държавно управление на „ ИТН “ (ИТН). По този мотив министър Асен Василев, министър Кирил Петков и министър Николай Денков разясниха следното:

„ Убедени сме, че тактиката за развиване на стопанската система и на образованието е директно обвързвана с визията за целите на държавните финанси. Проведохме диалози с Има Такъв Народ по тяхна покана. В хода на диалозите се видя, че Има Такъв Народ и икономическият екип на служебното държавно управление имат основни разлики във визиите си за финансовата политика и главните задания през идващия интервал. Освен това Има Такъв Народ предложи на настоящия длъжностен финансов министър Асен Василев министерски пост в друго министерство.

Ето за какво и тримата взехме решение, че е по-добре в бъдещото държавно управление да работи екип, който споделя визията на премиера и на носителя на мандата за финансовата политика на страната.

Благодарим на Има Такъв Народ за отправените оферти! Желаем триумф на бъдещото държавно управление! “

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР