В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч.

В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч. ...

Служебният кабинет ще направи отчет за свършеното до момента

В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч. ще се проведе брифинг, на който ще бъде представен отчет за дейността на правителството от встъпването му в длъжност, съобщиха от правителствената пресслужба.
В брифинга ще участват министър-председателят Стефан Янев, заместник министър-председателят по икономическите и социалните политики и министър на труда и социалната политика Гълъб Донев, заместник министър-председателят по управление на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на икономиката Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров.

Свилена Димитрова: Правителството разбута комфорта в здравеопазването Свилена Димитрова: Правителството разбута комфорта в здравеопазването
„Ревизия в здравеопазването отдавна се планира. Беше въпрос на време да се намери политическата воля за това. Доколко тя е тоталн...
На 12 май президентът Румен Радев представи служебните министри и приоритетите им. С указ 129 държавният глава назначи ново служебно правителство с премиер Стефан Янев. Министрите положиха клетва.
45-ия парламент е първият парламент в най-новата ни история, който не успя да излъчи кабинет. Румен Радев насрочи избори за нов парламент на 11 юли.

Източник: actualno.com