В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч.

...
В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч.
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще направи отчет за свършеното до момента

В Министерския съвет във вторник, 15 юни, в 11 ч. ще се организира брифинг, на който ще бъде показан доклад за активността на държавното управление от встъпването му в служба, оповестиха от държавната пресслужба.
В брифинга ще вземат участие министър-председателят Стефан Янев, заместител министър-председателят по икономическите и обществените политики и министър на труда и обществената политика Гълъб Донев, заместител министър-председателят по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов, министърът на стопанската система Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев, министърът на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров.
 Свилена Димитрова: Правителството разбута комфорта в опазването на здравето Свилена Димитрова: Правителството разбута комфорта в опазването на здравето
„ Ревизия в опазването на здравето от дълго време се възнамерява. Беше въпрос на време да се откри политическата воля за това. Доколко тя е тоталн...
На 12 май президентът Румен Радев показа служебните министри и целите им. С декрет 129 президентът назначи ново служебно държавно управление с министър председател Стефан Янев. Министрите поставиха клетва.
45-ия парламент е първият парламент в най-новата ни история, който не съумя да излъчи кабинет. Румен Радев насрочи избори за нов парламент на 11 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР