В Милано двойка - италианец и неговата приятелка полякиня бяха

...
В Милано двойка - италианец и неговата приятелка полякиня бяха
Коментари Харесай

В Италия двойка влюбени беше глобена за целувка без маски

В Милано двойка - италианец и неговата другарка полякиня бяха санкционирани с 400 евро за целувка на улицата. Излизайки от ресторанта, те свалили маските си, с цел да се целунат.

След инспекция на документите полицията разкрила, че влюбените живеят на разнообразни адреси. Уверенията, че са сгодени, не помогнали, писа в. " Дейли мейл ".

Максималният размер на санкцията за нарушение на санитарните правила в Италия доближава хиляда евро. Долната граница е 400 евро.

Паралелно с това управляващите глобяват италианци, които се събират на огромни групи. За наново нарушаване санкцията доближава до три хиляди евро.

Италия вкарва нови ограничения в опит да ограничи втората вълна от COVID-19.Министър-председателят Джузепе Конте акцентира, че обстановката е сериозна, Италия не може да си разреши да губи време и всеки би трябвало да постъпи отговорно.

Новите ограничения засягат главно питейните заведения и заведенията за хранене, които ще затварят най-късно в среднощ.

Броят на хората ще е стеснен, а заведенията, които не оферират обслужване на маса ще затварят още в 18:00 часа. Кметовете ще имат пълномощия да затварят след 21:00 часа улици и площади, където се събират доста хора.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР