В Милан може да има кадрови промени, ако тимът отпадне

...
В Милан може да има кадрови промени, ако тимът отпадне
Коментари Харесай

Уволняват Пиоли и Малдини, ако Милан отпадне от Шампионска лига?

В Милан може да има кадрови промени, в случай че отборът отпадне от Шампионска лига. Според " La Gazzetta dello Sport " идващите четири или пет мача могат да бъдат решаващи за бъдещето на Стефано Пиоли и Паоло Малдини.

Те могат да бъдат уволнени, в случай че клубът бъде изхвърлен от Интер на полуфиналите на Шампионската лига (първи мач - 0:2) и не попадне в Топ 4 в края на сезона в Серия А.

В края на юни 2022 година бяха удължени договорите с Малдини и Пиоли, като им беше поверено построяването на тима. Инвестиционната компания " RedBird ", която е притежател на Милан, обаче е разочарована, че нито един от играчите, които се причислиха към тима предишното лято, не е постигнал триумф.

Собствениците на Милан имат подозрения по отношение на Пиоли и Малдини. Те станаха изключително мощни след загубата от Специя (0:2) в мача от 35-ия кръг на Серия А.

Милан има 1 победа в последните си 5 мача. В Серия А тимът е на 5-то място, на 4 точки зад четвъртия Лацио. " Росонерите " ще изиграят идващия си мач на следващия ден, 16 май, против Интер от 1/2-финалите на Шампионската лига.
 Нов гласовит пестник за Милан: Специя мечтае за избавление след триумф с 2:0 над
Нов гласовит пестник за Милан: Специя мечтае за избавление след триумф с 2:0 над " росонерите "

Милан загуби с 0:2 като посетител на Специя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР