В местността Гола Велика“ край Кюстендил е открит трупа на

...
В местността Гола Велика“ край Кюстендил е открит трупа на
Коментари Харесай

Ново убийство с нечувана жестокост потресе България

В местността „ Гола Велика “ край Кюстендил е открит натрупа на 29-годишен мъж, който...

55-годишен мъж е арестуван за грубо ликвидиране в Кюстендил, оповестиха от полицията. Убит е 29-годишен негов прочут. Сигналът за откритото мъжко в местността „ Гола Велика “ тяло е получен на тел. 112 във вторник.

Предприети са незабавни дейности, на място е изпратен и екип на ЦСМП. Медиците са открили гибелта и са изразили мнение, че е насилствена.  На място е осъществен оглед от дежурна следствено-оперативна група.

Полицаите са открили самоличността на убития – 29- годишен кюстендилец. В хода на профилираните дейности е изяснено, че жертвата и неговия 55-годишен другар са били дружно преди този момент, пили са алкохол, последвал е спор и сборичкване, при което по-възрастният е нанесъл удари по главата на по-младия с корав предмет, написа Блиц.

55-годишният е арестуван с полицейска заповед. Трупът на 29-годишния е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е стартирано следствие, назначени са голям брой експертизи, работата продължава под надзора на прокурор от Оперативна програма – Кюстендил.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР