В местен ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се

...
В местен ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се
Коментари Харесай

Преслава беснее в Лондон


В локален ресторант в сряда вечерта стотици български емигранти се събраха, с цел да видят и чуят онлайн най-хубавата фолкпевица за последното десетилетие. Танци по масите, кръшни хора и безконечни шлагери заляха нощното заведение. Българите зад граница се смееха, плакаха на националните песни и танцуваха кръшно, с цел да провиснал гурбетчийските си души.

Преслава също се развълнува от хилядите пожелания за здраве и благополучие с новородената й щерка Паола. Само 5 месеца след раждането певицата си е върнала формата и даже на моменти наподобява притеснително кльощава. Единствено коремчето й продължава да е леко издуто, само че това е естествен развой след раждане, написа „ България Днес “.

Макар масите да бяха отрупани с мезета, хапки и салати, Преслава не хапна и залък. В Лондон тя не помни за ролята на майка, която сменя памперси и се забавляваше с феновете си на макс. Не отхвърли нито една фотография, не се оплака, че непрекъснато я фотографира. Това зарадва емигрантите ни и бакшишите обилно заваляха. Британските паунди бяха усърдно прибирани, а след всяка банкнота купонът доближаваше нови оптимални стойности.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР