В месеца, в който светът ще бъде футбол, София ще

...
В месеца, в който светът ще бъде футбол, София ще
Коментари Харесай

Мондиал Камп посреща феновете на футбола в София

В месеца, в който светът ще бъде футбол, София ще предложи едно друго прекарване с доста занимания за всички и то в центъра на града. По време на Световното състезание по футбол в парка зад музей „ Земята и хората “ ще бъде основан „ Мондиал Камп “, на който всички почитатели на най-популярната игра ще могат да гледат мачовете от Русия.

Теренът ще предложи голяма видео стена с размер 6 на 4 метра, както и разнообразни места за храни и питиета. Бирата ще бъде наложителна част, както прилича на всяко състезание. Освен мачовете, разнообразни тематични вечери ще бъдат проведени в дните без футбол. „ В момента водим диалози с доста екипи, само че сигурно ще имаме кино вечер с български филми. На сцената ще се качат разнообразни музиканти, а също по този начин планираме събития като stand-up comedy шоу и „ Пощенска кутия за приказки “, споделят от „ Ивент БГ “, уредници на „ Мондиал Камп “.

Помислено е и за децата, за които ще има разнообразни интензивности през целия месец на Световното състезание. „ Всеки ден ще бъде друг, като главната ни концепция е фамилиите с деца да могат умерено да идват и всеки да откри своето развлечение. Планираме паркинг за колела, особено внимание ще обърнем на хората с кучета, тъй като знаем, че това е техният парк и като цяло планираме всички да си прекарват хубаво, без значение дали гледат футбол или не “, приключват уредниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР