В месеца на учениците А1 стартира кампания с намаления за

...
В месеца на учениците А1 стартира кампания с намаления за
Коментари Харесай

А1 пусна смартфони с до 50% намаление за новата учебна година

В месеца на учениците А1 започва акция с понижения за пет модела смарт телефони. Потребителите ще имат опция да купят A1 Smart N9, Huawei P Smart 2019, Nokia 2.2, Motorola Moto One Lite и Alcatel 1s с до 50% понижение. Намалението е годно с абонаментен проект А1 ONE L или по-висок, като клиентите могат да изберат смарт телефон и в комплект с функционален аксесоар и да получат 2 безвъзмездни награди за застраховка " Моят телефон ".
A1 Smart N9

Първият личен смарт телефон на А1 се нарежда в ниския клас смарт телефони, като включва характерности от по-високия, измежду които 5,47-инчов HD+IPS екран, четириядрен процесор, 16GB вградена памет и 2GB оперативна памет. На гърба на смарт телефона са ситуирани датчикът за пръстови отпечатъци и главната камера от 13MP. Селфи камерата е от 8MP, като дава разнообразни режими за снимане. При покупка на смарт телефона, потребителите ще открият в комплекта и транспарантен калъф, който пасва на елегантния му дизайн. A1 Smart N9 се предлага с 36-месечна гаранция за 4,99 лв. на месец или 109,99 лв. с проект A1 ONE L.
Huawei P Smart (2019)


Смартфонът впечатлява с грациозен дизайн, мощен процесор, памет, батерия и функционалности с изкуствен интелект. Притежава 6,21-инчов FHD+ екран с минималистично пространство за селфи камерата вид „ капка ”. Всичко това се съчетава с закривен 3D корпус с лъскава конструкция, тъничък и грациозен профил. Основната камера е от 13MP (f/1.8) + 2MP датчик за повече дълбочина на фрагмента. Селфи камерата е от 8MP, като автоматизирано разпознава 8 подиуми, с което усъвършенства фотосите в действително време. AI функционалностите на главната камера разпознават до 500 подиуми, с опция за сегментация в 22 категории. P Smart (2019) работи с осемядрен процесор, усъвършенстван с AI функционалности и за по-добра продуктивност и по-добро потребление на заряда на мощната 3 400 mAh батерия. Паметта за предпазване е 64GB, с опция за увеличение на потенциала с спомагателна карта памет до 512GB. Смартфонът работи с операционна система Android 9 Pie в композиция с последния интерфейс от Huawei – EMUI 9.0, предлагащи по-голяма продуктивност, улеснение и нови функционалности. Смартфонът се предлага в комплект с транспарантен калъф и е разполагаем за 9,50 лв. на месец или 249,99 лв. в брой с проект A1 ONE L.
Nokia 2.2

Nokia 2.2 има изчистен дизайн със заоблени страни, правейки го комфортен за държане с една ръка. Смартфонът има HD+ IPS екран с капковидно изрязан разрез и с величина от 5.71 инча. Nokia 2.2 разполага с съществена камера от 13 MP (f/2.2), поддържаща HDR технология, автофокус, функционалностите за снимане на панорамни изображения и снимане на FHD видео до 1080 пиксела и до 30 фрагмента в секунда. Селфи камерата е от 5 MP, като дава опция за прибавяне на разнообразни филтри за снимане. Хардуерът се добавя от четириядрен процесор, оперативна памет от 2GB и 16GB вградена памет, която може да се усили с още 32GB посредством microSD карта памет, налична в комплекта. Моделът е част от програмата на Гугъл – Android One, което значи, че от софтуера са отстранени непотребните приложения, а операционната система получава бързи ъпдейти за сигурност. При покупка на смарт телефона актуалните и нови клиенти на А1 ще получат смарт телефона в комплект с автентично хендсфри. Nokia 2.2 се предлага за 5,99 лв. на месец или 119,99 лв. в брой с проект A1 ONE L.
Motorola Moto One Lite
Моделът се нарежда от невисок към междинен клас, като има грациозен, хубав дизайн със заоблени ръбове и точно направен 2.5D Corning@ Gorilla® Glass панел. Moto One Lite има 5,9-инчов Max Vision HD+ екран, осигуряващ съответствие на страните от 19:9. На гърба има двойна камера 13MP + 2MP, а селфи камерата е от 8MP, като дава функционалност за прибавяне на „ боке “ резултати. Основната камера дава разнообразни функционалности като анимиране на определен детайл от неподвижен кадър, прибавяне на пъстър акцент към черно-бяла фотография, както и функционалността Гугъл Lens. Смартфонът има осемядрен процесор, 3GB оперативна памет и 32GB вградена памет, като при покупка клиентите на А1 ще получат спомагателен аксесоар – microSD карта памет с 32GB. Motorola Moto One Lite е наличен за 9,50 лв. на месец или 199,99 лв. в брой с проект A1 ONE L.
Alcatel 1s
Дизайнът е с изчистени и заоблени линии, правейки го комфортен за държане с една ръка. Дисплеят е 5,5-инчов HD+ IPS LCD, със съответствие на страните от 18:9. Хардуерът е допълнен от осемядрен процесор, 3GB оперативна памет и 32GB памет за предпазване в базовата си версия, батерия от 3060 mAh. Alcatel 1s разполага с главен датчик от 13MP с интерполация до 16 MP и датчик за дълбочина от 2MP, като камерата включва HDR технология, функционалност за снимане на панорамни изображения и по-добро снимане в ниска осветеност, с помощта на LED светкавицата. Смартфонът работи с най-новата версия на Android – 9 Pie, даваща повече благоприятни условия на потребителите. Alcatel 1s се предлага в комплект с TTEC RIO хендсфри за 4,50 лв. на месец или 108 лв. в брой с проект А1 ONE L.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР