В месеца на най-значимото политическо събитие за 2019 г. -

...
В месеца на най-значимото политическо събитие за 2019 г. -
Коментари Харесай

bTV е първостепенният източник на информация и в месеца на най-значимите политически събития

В месеца на най-значимото политическо събитие за 2019 година - локалните избори, bTV затвърди позицията си на най-предпочитания ТВ източник на информация. Според данните на ГАРБ, през октомври съвсем 1 милион фенове, или 41% от всички пред ТВ екрана в 19 часа, са избрали да се осведомят за най-важните вести от деня от централната новинарска емисия на bTV.

Актуалните излъчвания на малкия екран - bTV Репортерите, „ 120 минути “ и „ Лице в лице “ още веднъж са били без конкуренция по гледаемост в своя род по време на целия месец. Сред делничните утринни блокове „ Тази заран “ е запазил позицията си на аудиторен водач с 41,1% (All4+) през октомври, следван от „ Здравей, България “ по Нова ТВ с 26,4% и „ Сутрешен блок “ по БНТ1 с 10,3%. Неделното издание на „ Тази събота и неделя “ е било най-гледано в утринния пояс през уикенда.

В изборния 27 октомври най-вече фенове изрично са избрали bTV. Пийпълметричните резултати бяха доказани и от изводите от изследването на „ Маркет линкс “, извършено предходната седмица, съгласно което bTV е била малкия екран с най-хубаво отразяване на вота в три съществени индикатора тук >>

Тенденцията се резервира и при започване на ноември, когато bTV е привлякла максимален брой фенове в деня на балотажа. Изборното студио на 3 ноември „ Местните 2019: Отново ти местиш “ е било предпочетено от 30,2 % от цялата ТВ публика. Централната емисия на bTV Новините, обобщила най-важните събития в деня на вота, е била проследена от над 900 хиляди фенове, или 34,8% от всички пред ТВ екрана.

През октомври bTV затвърди водещата си позиция и измежду развлекателните и риалити стратегии и сериали, и притегли най-вече фенове във всички жанрове. „ България търси гений “ е най-гледаното предаване през октомври и безапелационен любимец на феновете в развлекателния род, а „ Фермата “ - най-гледаният риалити шлагер. bTV е била предпочетена и в късния часови пояс с „ Папараци “, „ Комиците и другари “ и „ Помощ 112 “, които са спечелили повече фенове и от някои праймтайм заглавия.

През октомври най-вече фенове - 31,6% от всички, са гледали bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР