В месеца на любовта ефирът на STAR LIFE ще предложи

...
В месеца на любовта ефирът на STAR LIFE ще предложи
Коментари Харесай

Хитови любовни сериали тръгват в ефир

В месеца на любовта ефирът на STAR LIFE ще предложи на феновете си истинскоромантично угощение от нови и вълнуващи заглавия.

Стартът е на 13.02 с първи сезон на " Любов (почти) съвършена ", който ни придвижва не къде да е, а в Париж. 36-годишната Жул има възприятието, че животът ѝ е приключил. След като неотдавна е била изоставена от приятеля си и уволнена от шефа си, тя би трябвало да си откри съквартирант, тъй като в противоположен случай наемодателят ѝ ще я изхвърли от жилището ѝ в Париж. Нещата получават непредвиден поврат, когато по време на пътешестване с такси от сватбата на сестра си, тя намира загубен телефон с най-прекрасното известие с предложение за брак, за което човек може единствено да си мечтае!

Поразена от това самопризнание за обич, предопределено за друга, Жул, дружно със съучастничките си, най-хубавите ѝ приятелки Ава и Манон, взема решение да държи в незнание щастливата жена, притежател на телефона, и се впуска в приключението на живота си: да откри, съблазни и да се омъжи за този съвършен мъж! Принципите могат да почакат!

На празничния 14 февруари продължава с премиера на " Всичко, което знам за любовта ". Базиран на занимателният спомен на Доли Алдертън и бестселър на " Sunday Times ", " Всичко, което знам за любовта " е платонична любовна история за 20-годишните приятелки от детството Маги и Бърди, които се реалокират в първата си обща къща в Лондон, дружно с още две приятелки от университета – Нел и Ориса. Дългогодишното и извънредно близко другарство на Маги и Бърди е подложено на тестване, когато за първи път пътищата им се разминават поради разцъфващи сантиментални връзки и друг избор на кариера. " Всичко, което знам за любовта " е празник на женското другарство в цялата му жизненост и комплексност.

На идващия ден ще се насладим на втори сезона на " Любовен живот ". Втори сезон на поредицата " Любовен живот " показва историята на Маркъс Уоткинс, който неотдавна е завършил дългогодишна връзка с дамата, която е считал за неговия човек. След като бракът му ненадейно се разпада, Маркъс е заставен да построи живота си отначало с вярата да откри любовта, която ще продължи вечно. В основните функции ще гледаме Анна Кендрик, Зоуи Чао, Джесика Уилямс и други. Сред другите заглавия, част от специфичната програмата на STAR LIFE за месеца е и сериала " Един от нас лъже ", сезон 2, който потегля от 12 февруари. Любимата на почитателите младежка драма се завръща за втори сезон с още повече секрети, мистерии и вълнуващи моменти. След шокиращия край на предишния сезон четиримата от Бейвю - Ади, Купър, Бронуин и Нейт имат нова смъртоносна загадка, която обезверено се пробват да опазят. Когато тайнствен изнудвач заплашва да разкрие истината, младежите внезапно се оказват въвлечени в игра на " Саймън споделя " с високи залози.

``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР